Bursa'da dehşete düşüren görüntü! 'Beni aldatmanın bedeli bu'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2023 09:31

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde otuz üç yaşındaki Güleser K., kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı Yücel U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa ittiği iddia edildi. Güleser K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, ''Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' ifadelerini kullandı. Güleser K. ifadesinde, 'Birden bire pencereden aşağı doğru kendisini bıraktı. Böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediğim için şoka girdim.' dedi. Yücel U. ise, 'İnmek için hamle yaptığım sırada Güleser yanıma gelerek beni pencereden aşağı itti” diye konuştu.

Haberin Devamı

Olay akşam saatlerinde Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Barboros Mahallesindeki bir apartmanda meydana geldi. Güleser K., kendisini aldattığından şüphelendiği Yücel U. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Güleser K. kocası Yücel U.'yu tartıştığı 2'nci kattaki evlerinin penceresinden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşen Yücel U., acı içerisinde komşularından yardım istedi. Bu sırada elindeki bıçakla yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına gelen Güleser K., bir süre bekledi.

'BENİ ALDATMANIN BEDELİ BU, ERKEK OLUN KARINIZA SAHİP ÇIKIN'

Yerde yatan Y.U.'ya hakaretlerde bulunan Güleser K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki gösterdi. Elindeki bıçakla eşinin çevresinde dolaşan Güleser K., camdan bakan komşularına da "Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' diye bağırdı.

Haberin Devamı

Bursada dehşete düşüren görüntü Beni aldatmanın bedeli bu

Apartman sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

'PENCEREDEN AŞAĞI DOĞRU KENDİSİNİ BIRAKTI'

Sanık Güleser K. eşini kendisinin itmediğini savunarak, "Bir kadınla görüştüğünü fark ettim. Telefonunu alarak inceledim. Kendisinden telefon hattını değiştirmesini istedim. Yücel; GSM hattı numarasını değişemeyeceğini söyleyip cep telefonunu benden istedi. Kendisine evden gitmesini söyledim ancak Yücel hiçbir şekilde evden gitmeyi kabul etmedi. Cep telefonunu istedi, benim üzerime saldırdı. Elleriyle bir süre boğazımı sıktı. Kafama ve sırtıma yumruk attı. Daha sonra mutfaktan almış olduğu bir meyve bıçağıyla üzerime geldi. Bu sırada bıçağı kendisinin elinden zorla aldım ve bende kendimi korumak adına can havliyle kendisinin kafasına yumruk attım. Bir süre karşılıklı birbirimizi darp ettikten sonra Yücel mutfak camına çıktı. Cep telefonunu vermezsem imdat diye bağıracağını söyledi.

Haberin Devamı

Bursada dehşete düşüren görüntü Beni aldatmanın bedeli bu

Cep telefonunu vermeyince pencerede bağırmaya başladı. Komşuların rahatsız olduğunu söyledim. Bu sefer de kendisini pencereden atacağını söyledi. Kendisinin beni kandırdığını düşünerek telefonunu vermeyeceğimi bir kez daha söyledim. Birden bire pencereden aşağı doğru kendisini bıraktı. Böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediğim için şoka girdim. Yücel'in iddia ettiği gibi kendisine bıçak çekmedim, kendisinin evden ayrılmasına izin vermediğim doğru değil. Hiçbir şekilde kendisi aşağıya doğru ittirmedim. Yücel'in eline alarak üzerime doğru geldiği bıçağın nerede olduğunu bilmiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bursada dehşete düşüren görüntü Beni aldatmanın bedeli bu

Güleser K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

'BENİ PENCEREDEN AŞAĞI İTTİ'

Yaralı koca Yücel U. ise kıskançlık sebebiyle dini nikahlı eşinin telefonunu aldığını ve geri vermediğini kaydederek, "Daha sonra tartışmaya başladık. Ben evden ayrılmak istedim ama Güleser buna izin vermedi. Evin kapasını kilitleyerek mutfaktan aldığı bıçakla üzerime doğru geldi. Bıçakla üzerime doğru gelince evin penceresine çıkarak yardım istedim. Pencere mermerine basarak inebileceğimi düşündüm. İnmek için hamle yaptığım sırada Güleser yanıma gelerek beni pencereden aşağı itti” diye konuştu.

TUTUKLANDI

Bursada, kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı sevgilisi Y.U.’yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa iten ve elindeki bıçakla tehditler savurunca gözaltına alınan G.K. (33) adlı kadın, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüpheli G.K., Cumhuriyet Başsavcılığımızca Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Kasten Yaralama suçlarından tutuklama talebiyle Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilmiş olup, Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince şüpheli hakkında tutuklama kararı verilmiştir. Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince hakkında tutuklama kararı verilen şüphelinin konumuna uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!