Bakan Koca, yaralı askerlerin durumunu açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Koca, yaralı askerlerin durumunu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 21:19

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Terör örgütleriyle yaşanan çatışmalarda yaralanan ve Ankara'da tedavi gören 6 askerin genel sağlık durumları iyi. Tedavileri Şırnak'ta yapılan 9 askerimizden 2'si taburcu oldu, tedavisi süren 7 askerimizin durumları iyi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Terör örgütleriyle yaşanan çatışmalarda yaralanan 15 kahraman askerimizden uçak ambulansla Ankara’ya getirilip, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 6 kardeşimizi ziyaret ettim. Hamdolsun genel sağlık durumları iyi. Yoğun bakım şartlarında tedavi gören bir askerimiz normal servise alınmış durumda. Yoğun bakımda tedavi gören askerimiz bulunmuyor” dedi.

Bakan Koca, “Tedavileri Şırnak’ta yapılan 9 askerimizden 2'si taburcu olmuştur. Tedavileri devam eden 7 askerimizin durumlarının iyi olduğu bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için gerekli bütün imkânları seferber etmiş durumdayız. Çatışmalarda yaralanan kahramanlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, şehadete yürüyen yiğitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Birliğimiz ve bütünlüğümüz için ölüm dâhil her şeyi göze alanları hiçbir zaman asla unutmayacağız. Şehitlerimiz, ebediyete kadar milletimizin yüreğinde yaşayacak” ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!