Bahçeli'den Dilipak'a FETÖ tepkisi: Yazar müsveddesi

Güncelleme Tarihi:

Bahçeliden Dilipaka FETÖ tepkisi: Yazar müsveddesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 07:00

“Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını biliyordu” diyen Abdurrahman Dilipak’a MHP Lideri Bahçeli’den sert tepki geldi: “Ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi. Şayet bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa dünyanın en namert insanıdır.”

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada özetle şunları aktardı: “Anayasa Mahkemesi ile Danıştay’ın verdiği bazı kararların doğrudan devlet onuruna, milli güvenliğimizin ruhuna zarar verdiği açıktır. FETÖ’cülerle PKK’lılara alan açan sözü geçen yüksek mahkemelerin, sıra fiyat istikrarını hedef alan fiyat anarşistleriyle ilgili önleyici kararlar almaya geldiğinde üç maymunu oynaması işgüzarlık ve ikiyüzlülüktür. Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür. Dükkânları ve evleri kapatılmadır.

‘İHRAÇLAR’IN İADESİ

Danıştay 5. Daire’nin FETÖ’den ihraç edilen 387 hâkim ve savcıyı tekrar mesleğe iade eden kararı çok tehlikelidir, çok sakıncalıdır. Tam da böyle bir zamanda ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi sosyal medya hesabından 15 Temmuz ile ilgili demiş ki: ‘Hükümet dört ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılarıyla biliyordu’. Şayet bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmezse dünyanın en namert insanıdır. FETÖ’nün propagandasına çanak tutulması, 15 Temmuz’a tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir.

Haberin Devamı

GELECEKLERİ VARSA...

Aynı anda Danıştay 5. Daire’nin kararı, işbirlikçilerin iddiaları, giriş yaparken 4 FETÖ’cünün yakalanması ve Pensilvanyalı hainin gizemli mesajlar vermesi gizli bir toparlanmanın emaresidir. Fakat o günler geçmiştir. Gelecekleri varsa görecekleri de vardır.

Bahçeliden Dilipaka FETÖ tepkisi: Yazar müsveddesi

Abdurrahman Dilipak

DİLİPAK NE DEDİ

- Gazeteci Abdurrahman Dilipak, 2022 yılındaki bir yazısında darbe ile ilgili Ankara’nın 4 ay önceden çok ayrıntılı bilgi sahibi olduğunu öğrendiğini öne sürmüştü. Dün de aynı konuyla ilgili yeni bir yazı yazan Dilipak, şu iddialarda bulundu: “2022’de, güvendiğim bir kaynaktan bana bir haber geldi. Araştırdım bilgiler doğru. M.M. isimli kişinin getirdiği bilgiler hakkında bir özeti o zamanki Devlet Denetleme Kurulu Başkanı’na da ilettim. Zaten onların bilgisi varmış. Bu arkadaşı daha sonra o zamanki İçişleri Bakanı Soylu’ya yönlendirmişler. Onun da haberi var. Ben konuyu takip etmeleri için Emniyet Genel Müdürü’ne de söyledim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!