Bahçeli'den Anadolu'ya 'teşekkür' turu

Güncelleme Tarihi:

Bahçeliden Anadoluya teşekkür turu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 12:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimleri sonrasında partisinin oy oranının artırdığı illerden başlamak üzere Anadolu'ya 'teşekkür turuna' çıkıyor.

Haberin Devamı

Bugün Kırıkkale ve Kırşehir'e; yarın ise Nevşehir, Aksaray ve Niğde'ye giderek 'genişletilmiş il divanı' toplantısı yapacak olan Bahçeli'nin gelecek haftaki programı ise hafta sonu netleşecek.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP geleneğinde 'genişletilmiş il divanı toplantıları' olduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkanımız seçim sonrasında milletvekili çıkardığımız illere teşekkür ziyaretinde bulunacak" dedi.

ERKEN SEÇİM HAZIRLIĞI MI?

'Bu bir erken seçim startı mı' sorusuna ise Büyükataman, "Hayır, değil. Bu bir teşekkür ziyareti olacak. Genişletilmiş il divanı toplantıları bizim geleneğimizde vardır. Bu toplantılara genel merkezden divan üyeleri ile o il ve ilçe yönetim kurulları, eski ve yeni milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, milletvekili adayları katılır. Genel başkanımız bu gezilerde gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunacak" diye yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!