Engin Alan'ın annesi hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Engin Alanın annesi hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 15:54

Balyoz davasında hüküm giyen Engin Alan’ın annesi Ayşe Alan hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

BALYOZ Planı davasında 18 yıl hapis cezası onanan emekli Korgeneral MHP Milletvekili Engin Alan’ın, vefat eden annesi Ayşe Alan’ın cenazesine katılması için mahkemeye izin başvurusu yapıldı. Ancak izin işlemlerinde yaşanan bir sorundan dolayı cenazenin cumartesi gününe ertelendiği ve Eyüp Sultan Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Mazeret izniyle annesini İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Yoğun Bakımında son kez ziyaret eden Alan’a acı haber cezaevinde verildi. Alan’ın avukatı Ayhan Nacak, “Ayşe Alan benim de kayınvalidem. Aile olarak çok üzgünüz. Engin Alan’a da haberi verdik. Acımız sonsuz. Raporları aldık, yarın sabah İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ne cenaze izni verilmesi için başvuracağız. Sayın Alan’ın Ankara’dan gelişine göre cenazeyi kaldıracağız” dedi.

YOĞUN BAKIMDA ZİYARET ETMİŞTİ

Sincan Cezaevi’nde kalan Alan, 13 Aralık’ta mazeret izniyle geldiği İstanbul’da, yoğun bakımda tedavi gören annesi Ayşe Alan’ı ziyaret emişti. Engin Alan’ın avukatı Ayhan Nacak, GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören 89 yaşındaki Ayşe Alan’a ait hastane raporlarını İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesine sunarak, Sincan Cezaevi’ndeki müvekkili için izin istemişti. Talebi karara bağlayan mahkeme, Alan’a yol hariç bir gün izin vermişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!