23. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Mülakat ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

23. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak Mülakat ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 11:53

POMEM 23. Dönem ön başvuruları 14 Ekim'de tamamlanmıştı. Ön başvurularını yapan polis adayları şimdi, sonuçların ne zaman açıklanacağını ve mülakatların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Konuya ilişkin Polis Akademisi Başkanlığı ya da EGM'den bir açıklama gelip gelmediğini merak eden polis adayları, detayları internette sorguluyor. Peki, POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM mülakatları ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Bini kadın olmak üzere, 10 bin öğrenci alımı yapacak POMEM'de süreç devam ediyor. Ön başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlayan adaylar, sonuçların açıklanmasını ve bir sonraki mülakat aşamasına geçmeyi heyecanla bekliyor. İşte, konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar...

ÖN BAŞVURULAR TAMAMLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. dönem için bini kadın olmak üzere, 10 bin öğrenci alımı gerçekleştiriliyor. Alınacak polis memuru adaylarının, 7 bin 200'ü erkek, 800'ü kadın lisans mezunu öğrencilerden, bin 800'ü erkek, 200'ü kadın ön lisans mezunu öğrencilerden oluşacak.

POMEM'in ilanına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarında eğitim görmüş adaylar da başvuru yapabildi. Ön başvurular ise 1-14 Ekim 2018 tarihlerinde Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden tamamlandı.

Haberin Devamı

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Sonuçlar açıklanmadığı için mülakat tarihleri de belli değil. Bu hususta da bir gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!