GeriBayram Önerileri Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır?

Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır?

Bu yaz bir değişiklik yapıp komşu adaları gemi turu ile ziyaret edebilir, farklı bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yunan Adaları gemi turları son zamanlarda oldukça revaçta olan tatil seçeneklerinin başında geliyor. Gemiyle seyahat etme lüksü yaşayabileceğiniz, farklı destinasyonları bir arada keşfedebileceğiniz ve enfes manzaralar görebileceğiniz gemi yolculuğu sadece pasaport ile seyahat edilebilmesi açısından da son derece avantajlı. Siz de bu yaz komşu adaları gemi yolculuğu ile keşfedebilir ve farklı bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Gemiyle Yunan Adaları Turu Rehberi

Yunan Adaları'na gemi turları belirli destinasyonları içerisine alsa da değişik rotalara giden gemiler bulmak da mümkün. En çok tercih edilen rotalar ise Santorini, Rodos ve Mykonos'un olduğu turlar. Bu üç Yunan Adası farklı karakteristik özellikleri ve popüler oluşlarıyla en çok ziyaret edilen adaların başında geliyor.

Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır

Gemilerde hemen hemen her türlü konfor düşünülmüş. Bütçenize göre seçeceğiniz kamara tipinde konaklayabiliyor, sınırsız açık büfeden en lezzetli yemekleri seçebiliyorsunuz. Ayrıca gemi içerisinde bulunan a la carte restoranlarda da dünya mutfağından örnekler bulabilmek mümkün. Geminin büyüklüğüne göre gemi içerisinde yer alan havuz ve güneşlenme terasında keyif yapabilir, fitness salonu gibi ayrıcalıklardan da yararlanabilirsiniz.

Yunan Adaları'nda belirli saatler içerisinde kalan gemilerden botlarla adalara geçebilir veya limanda demirleyen gemilerle adalarda tur attıktan sonra tekrar geminize dönebilirsiniz. Gemiyle seyahat etmenin bir diğer avantajı ise pek çok destinasyonu aynı anda ziyaret edebilme avantajı. Bir gün önce farklı bir adada dolaşıyorken ertesi gün gözünüzü farklı bir adada açabiliyorsunuz. Bu da ulaşım maliyetlerini azaltırken gezi programınızı zenginleştiriyor.

Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır

Gemiyle Yunan Adaları Turu Nasıl Yapılır

Gemi içerisinde yer alan şov ve etkinliklerle gün boyu eğlenceli vakit geçirebilir, gemi seyir halideyken farklı aktivitelerle ilgilenme şansına sahip olabilirsiniz. Geceleri canlı müzik ve animasyon şovlarının yer aldığı gemilerde eğlenceli zaman geçirebileceğiniz gibi gecenin devamında diskoda dans ederek eğlencenin doruğuna ulaşabilirsiniz.

Yaz aylarında yoğun olarak düzenlenen gemi turları Kasım ayının ilk haftalarına kadar aralıklı olarak devam ediyor. İklim koşullarının elverişli olduğu yaz ayları her zaman için daha cazip olsa da sonbahar aylarında da Yunan Adaları'nı keşfetmek ayrı bir zevk oluyor.

False