Gaziemir Belediyesi´nden mobil atak

Güncelleme Tarihi:

Gaziemir Belediyesi´nden mobil atak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 13:28

GAZİEMİR Belediyesi, mobil cihazlarla belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak mobil uygulamayı hizmete sundu. Mobil uygulamayla vatandaşlar, Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları ile belediyenin hizmetlerine artık hızlı ve kolayca ulaşabilecek

Haberin Devamı


Gaziemir Belediyesi teknolojik alanda yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Teknolojik altyapısını baştan sona yenileyerek e belediye uygulamasını hayata geçiren belediye, şimdide mobil uygulamayla hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar mobil uygulama ile belediyenin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine, hizmetlerine ve etkinliklerine Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları ile istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek. Vatandaşlar, belediye ile ilgili pek çok işlemini tablet ve cep telefonundan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecek.


HIZLI VE KOLAY ERİŞİM
Gaziemir Belediyesi'nin mobil uygulama hizmetini kullanan vatandaşlar, belediye başkanına doğrudan mesaj gönderebilecek, borç sorgulaması yapabilecek, belediyenin proje, haber ve etkinliklerine istedikleri zaman kolayca ulaşabilecek. Hemşeri İletişim Merkezi hizmetini kullanmak isteyen vatandaşlar ise online başvuru kaydı oluşturarak öneri, şikayet ve taleplerini belediyeye iletebilecek. Bu hizmeti kullanan vatandaşlar başvurularının takibini de aynı sitemden yapabilecek. Mobil uygulama kullanıcıları belediyenin düzenlediği anketlere de katılabilecek. Yine aynı uygulama üzerinden vatandaşlar nöbetçi eczanelere ve bunların yol tariflerine ulaşabilecek. Mobil uygulama üzerinden belediyenin sosyal medya hesaplarına ulaşma imkanına kavuşan kullanıcılar, telefon numarası çevirmeden tek tuşla belediyeye telefonla ulaşabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!