Facebook hesabı nasıl dondurulur?

Güncelleme Tarihi:

Facebook hesabı nasıl dondurulur
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 19:21

Facebook hesabı nasıl dondurulur? Dondurulan Facebook hesabı nasıl açılır? İşte Facebook hesabını dondurmak isteyenler için ufak bir rehber...

Haberin Devamı

Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Öncelikle hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için yapmanız gereken ise şu:

Tüm Facebook sayfalarının sağ üst kısmında bulunan hesap menüsüne () tıklayın
Ayarlar'ı seçin
Sol sütunda Güvenlik'e tıklayın
Hesabını dondur'u seçin ve onaylamak için adımları takip edin

Hesabınızı dondurursanız, Facebook'taki diğer kişiler profilinizi göremez ve insanlar sizi aratamaz. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, başkaları tarafından görülmeye devam edebilir.

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook'a geri dönmek isterseniz, e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Profiliniz tamamen geri gelecektir (ör. arkadaşlar, fotoğraflar ve ilgi alanları). Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için hesabın giriş e-posta adresine erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

Hesabınıza giremiyorsanız, şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için ise;

Hesabınızı kalıcı olarak silmeniz, hesabınızı bir daha asla yeniden etkinleştiremeyeceğiniz ve eklemiş olduğunuz içeriklere ve bilgilere bir daha ulaşamayacağınız anlamına gelir.

BAKMADAN GEÇME!