Engelli vatandaşları 'sandığa götürüp geri getireceğiz’

Güncelleme Tarihi:

Engelli vatandaşları sandığa götürüp geri getireceğiz’
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 15:44

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasında Çankaya ve Yenimahalle belediyelerinin engelli bireyleri sandığa taşıyacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Biz güçlük çeken vatandaşlarımızı Ankara’nın her yerinden alarak sandığa götürüp geri getireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’nin dün Ataköşk Oteli’nde düzenlediği ‘Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Muhtarlar Buluşması’na katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki referandum Türkiye’nin kaderini belirleyecek, her vatandaşın sandığa gitmesi demokrasi için bir zorunluluktur. Engelli vatandaşların ulaşımını sağlayacağız” diyı konuştu. Katılımcıların 16 Nisan’daki referanduma yönelik sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bu referandumda Türkiye’nin kaderinin belirleneceğini vurguladı. Yeni anayasanın rejimi otoriterleştireceğini, sivil toplum kuruluşlarına, yerel yönetimlere ve muhtarlara hiçbir olumlu katkısının olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, Ankara’nın CHP’li belediyeleri Çankaya ve Yenimahalle için ise özetle şunları söyledi:
“Biz güçlük çeken vatandaşlarımızı Ankara’nın her yerinden alarak sandığa götürüp geri getireceğiz. Her vatandaşın sandığa ulaşmasını sağlamak ve sandıklara sahip çıkmak bizim görevimiz.”
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğindeki ‘Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Muhtarlar Buluşması’na CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İl Başkanı Adnan Keskin de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!