GeriSeyahat En güzel çocuk kulüpleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
En güzel çocuk kulüpleri

En güzel çocuk kulüpleri

Özel bir yatla veya charter tekne kiralayarak, eşiniz ve çocuklarınız ile birlikte çıkacağınız fantastik bir tatil mi hayal ediyorsunuz? Yıllarca keyifle hatırlayacağınız bu harika tatilinize ilave edeceğiniz, dünyanın en güzel çocuk kulüplerinin yer aldığı, deniz kenarındaki otellerde geçireceğiniz zamanlar çocuklarınız için de unutulmaz anlar oluşturacaktır.


Deniz kenarında yer alan otellerdeki en güzel 10 çocuk kulübü, ailenizle çıkacağınız tatile bambaşka bir boyut kazandıracaktır.

1. Lha Velaa Kids Club, Velaa Private Island - Maldivler 

En güzel çocuk kulüpleri

Aileniz ile çıkacağınız tatilinizde yolunuz Maldivlere düşerse, Velaa Private Island’daki Lha Velaa Kids Club, özellikle isteğe bağlı olarak hizmetleri ile dünyanın en iyi çocuk kulübü olarak gösterilmeyi hak ediyor. Her çocuk iskelede özel olarak karşılanıyor ve kulüpte kaldığı süre boyunca kendisine bir kişi sürekli eşlik ediyor.

Özel ada’da, Maldivlerdeki en büyük su parkı ve tırmanma duvarı bulunuyor. Deniz biyologlarının anlatımındaki deniz yaşamı bilgilerine sahip olurlarken, çocuk yoga hocaları eşliğinde çok farklı aktivitelere katılıyorlar. Daha büyük çocuklar ve gençler için ise, adada SeaBob deniz araçları, dalış seçenekleri, PADI sertifika kursları, kano, yelken ve kite surf imkanları bulunuyor.

Tüm bu olanaklara ilave ailece keyfini süreceğiniz gün batımı deniz seyri, balık avı tekne gezisi ve yunus izleme seyri de yapılabiliyor.

2. Kids Planet, Miraggio Thermal Spa Resort, Selanik - Yunanistan

En güzel çocuk kulüpleri

Akdeniz’deki, 3 aylıktan 17 yaşına kadar çocuk ve gençlerin en mükemmel zaman geçirecekleri çocuk kulübü olarak, Yunanistan’ın Selanik şehrinin Halkidiki bölgesindeki Miraggio Thermal Spa Resort’un Kids Planet (Çocuk Gezegeni) gösterilmektedir. Çocuk gezegeni isminin verilmiş olmasının ardındaki sır ise, sahip olduğu aktivitelerde gizli.

Muazzam futbol akademisinden, çocuklar için radyo istasyonuna kadar pek çok imkanı Kids Planet barındırıyor. Tesislerde korsan savaşlarından astronomiye kadar da, pek çok farklı aktivite bulunuyor.

Beş yıldızlı Miraggio Thermal Spa Resort, Halkidiki’de otelin hemen yanındaki yeni açılan marinası ile ailece çıkılacak olan yat seyahatinde, mutlaka bir kaç gün geçirilmesi gereken tesis olarak ilk sıraya yazılmalı. 

3- Sinbad's Kids Club, Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum - Türkiye

En güzel çocuk kulüpleri

Bodrum’da, Zeytinlikahve koyundaki Jumeirah Bodrum Palace otelindeki, Sinbad's Kids Club’ta çocuklar için eğlenceli oyun alanları, su parkları (aqua park ) ve çocuk havuzları bulunuyor. Sinbad's Kids Club’ta bilimi eğlenceli hale getiren, 8 yaşından büyük çocuklar için bir de Bilim Kulübü yer alıyor.

Bilim kulübünde çocuklar deneyler yaparak bilimi eğlenceli bir şekilde öğrenirlerken, gençler güneş enerjisi ile çalışan yeşil oyuncaklar üretiyorlar, otomobil veya robot yapıyorlar. Arzu edenler ise, profesyonel mikroskoplarda kullanarak incelemeler yapıyorlar.

8 yaş altındaki ve bilhassa 4 yaşından küçük çocuklar için, özel olarak tasarlanmış bebek odasından da ebeveynler faydalanabilirler.

4- Domesland, Domes Of Elounda, Girit - Yunanistan

En güzel çocuk kulüpleri

UNESCO korumalı Spinalonga adacığının muhteşem manzaralı Domes of Elounda bölgesindeki, son zamanlarda çocuklar ve gençler için özel olarak tasarlanmış eğlence alanı ve programının yer aldığı Domesland için, 1 milyon Euro’dan daha fazla yatırım yapıldı.

Aqua park, su kayağı, yeni başlayanlar için tüplü dalış, sertifika programları kürek ve pek çok su sporları aktivitesi bulunmaktadır. Karada da çocuklar ve gençler için hazine avı, kumdan kale yapımı, mini bisiklet ve mini arabalar, kukla gösterileri, bowling ve tenis aktiviteleri ile keyifli zamanlar geçirme fırsatı elde edecekler. Domesland çocuk kulübünde çocuklar için spa işlemi, çikolata ile yüz boyamanın yanı sıra, “Annem ve Ben” manikür & pedikür servisi bulunmaktadır.

5 - Barbaroja's Kids' Club, Jumeirah Port Soller - İspanya

En güzel çocuk kulüpleri

Barbaroja's Kids' Club, İspanya’nın Balear Adalarından Palma’daki Jumeirah Port Soller otelinin 5. katında yer alıyor. Barbaroja's Kids' Club 3 yaş ile 12 yaş arasındaki “korsan” çocuklar için yaratıcı faaliyetler, tahta oyunları, boyama ve çizim aktiviteleri, bilgisayar oyunları, kitaplar ve çok daha fazlası bulunuyor.

Tüm zamanların en tecrübeli eğiticileri gözetimde verilen hizmet, her gün iki saatliğine ücretsiz sunulmaktadır. İlave ücret karşılığında, çocuklar tüm gün boyunca tesisten faydalanabilmekte ve yemek yiyebilmektedir. 3 yaşına kadar çocuklar için ise, tesiste çocuk bakıcılığı hizmeti verilmektedir.

6 - Kids Four All Seasons, Four Seasons Resort, Nevis - Karayip Adaları

En güzel çocuk kulüpleri

Yıl boyunca ücretsiz çocuk kulübü hizmeti verilen Kids Four All Seasons tesislerinde, 5 ila 13 yaş arasındaki çocuklar yaz veya kış kulübünde harika zamanlar geçirecekler. Sea Turtle Camp isimli deniz kaplumbağaları kampında, çocuklar ve gençler deniz kaplumbağalarının yaşamlarını yakından izleyebilme fırsatı elde edecekler.

Yatınızı marinaya demirledikten sonra, çocuklarınızı hem yeni bilgiler edindiği hem de eğlendiği bir ortamda bırakarak, sizde bir kaç saatliğine Karayip Adalarında enfes manzaralı doğal golf sahalarına doğru ilerleyebilirsiniz.

7- Kidsonly, One&Only Hayman Adası - Avustralya

En güzel çocuk kulüpleri

Balık besleme, kanguru bulma, yengeç avı, ucsuz bucak kumlarda koşma ve Avustralya’ya özgün sanatları öğrenme fırsatı, 4 yaşından 11 yaşına kadar çocuklara Kidsonly tesislerinde sunuluyor.

Bu aktiviteler, Avustralya’nın Hayman Adasındaki One&Only tesislerindeki, Kidsonly çocuk kulübünde ücretsiz olarak sunulan aktivitelerin sadece bir kaçı..

8 - Kids Club And Club Rush, Atlantis The Palm, Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri

En güzel çocuk kulüpleri

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentindeki, tüm dünyaca ünlü Atlantis The Palm adacığında yer alan “Kids Club And Club Rush” çocuk kulübünde, denize meraklı çocuk ve gençler Ambassador Lagoon’da aradıkları pek çok soruya cevap bulabilecekler. Ayrıca, küçük korsanlar oyun alanında kendilerini tarihte geçmişe yolculuk yaparken hissedecekler.

Elektronik eğlence ve oyun alanlarında da çocukların yüzleri gülecek. Gençler ise, dans edebilecekleri bir alanda alkolsüz meyve kokteylleri içebilecekler ve kendileri için özel olarak tasarlanmış video oyunlarını Club Rush’da yaşayacaklar.

9 - Albany, Bahama Adaları

En güzel çocuk kulüpleri

Bahama adalarından Nassau’daki, Albany lüks resort ve marina tesislerindeki 500 metre kare büyüklüğündeki çocuk kulübü, 18 aylık çocuklardan daha büyüklere hizmet veriyor. Bebeklerden gençlere kadar tesiste pek çok eğlendirici ve eğitici aktivite bulunuyor. Küçük çocuklar çocuk kulübünde vakit geçirirlerken, gençler için temalı kamplar ve geziler düzenleniyor.

Haftanın 7 günü hizmet veren Albany Kids’ Club’ta, çocuklar profesyonel bakıcıların gözetiminde keyifli zamanlar geçirebiliyorlar. Ayrıca, Albany marinasında yatınızı bağladıktan sonra çocuklarınız da, Hazine Adası’nda hazine avına çıkıyorlar.

10 - Kids' Club, Marbella Club, İspanya

En güzel çocuk kulüpleri

Bazen çocukları eğlendirebilmek için bir köy gerekebildiğine çoğumuz şahitlik etmişizdir. 5.000 metre alana yayılmış olan çocuk kulübü, tecrübeli eğitmenleri ile 4 yaşından büyük çocuklara hizmet veriyor.

Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa tesislerindeki çocuk kulübünde resim yapmayı, Flamenko veya İspanyol gitar çalmayı, tarladan sebzeleri toplayıp yemek pişirme deneyimi kazanmalarını sağlamaktadır.  

Marbella Club’taki çocuk kulübü, otelin kalbinde Prens Alfonso’nun orijinal villasında yer almaktadır. İşte belki de bu özellik sayesinde Hohenlohe ailesinin bu villada ağırladığı Windsor Dükü ve Audrey Hepburn ile aynı duyguları yaşama fırsatı elde ediyorlar.

yatvitrini.com Tarafından hazırlanmıştır.

False