YDS/2 sonuçları açıklandı! 2019 YDS sonuç sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

YDS/2 sonuçları açıklandı 2019 YDS sonuç sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 16:24

ÖSYM tarafından geçtiğimiz haftalarda sınavı yapılan YDS'de sonuçlar adayların erişimine açıldı. 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen sınava katılım gösteren adaylar, 27 Eylül saat 14.50'den itibaren sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler. Peki, YDS sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, o konu hakkında detaylar.

Haberin Devamı

YDS sonuçları için sorgulama ekranı, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Yabancı dil seviyelerini sınav ile birlikte tasdiklemek isteyen öğrenciler, YDS/2 sonuçları ekranından detayları öğrenebilecek. İşte, YDS/2 sonuçları ekranı ve detaylı bilgiler

ÖSYM'nin gerçekleştirdiği YDS/2 sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen sınava katılım gösteren adaylar, 27 Eylül saat 14.50'den itibaren sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecek. 

YDS/2 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CEVAP KAĞITLARI DA ERİŞİME AÇILDI

ÖSYM, sonuçların ardından cevap kağıtlarını da yayımladı. İşte, ÖSYM'nin yaptığı cevap kağıtları açıklaması;

"08 Eylül 2019 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit  Sınavı (2019-YDS/2) adaylarınıncevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Eylül 2019 tarihinde saat 15.00'ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!