Okul güvenlikçilerine eğitim başladı

Güncelleme Tarihi:

Okul güvenlikçilerine eğitim başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2014 15:49

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçeşehir Üniversitesi ve CSG City Security Group işbirliğiyle düzenlenen, eğitim kurumları güvenlik personeli farkındalık eğitiminin ilki, Büyükçekmece Özel Cihangir Koleji'nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, eğitim kurumlarının güvenliği ve güvenlikli okul projesi kapsamında müdürlüğe bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan güvenlik personeli ve görevlilerine yönelik organize edilen farkındalık eğitiminin ilki bugün başladı. İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Bahçeşehir Üniversitesi MYO Müdürü Azize Gökmen, CSG City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, il milli eğitim ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile resmi okul ve kurumlarda görev yapan 110 güvenlik görevlisinin katılımıyla Büyükçekmece Özel Cihangir Koleji'nde düzenlendi.

Eğitim kurumları güvenlik personeline yönelik farkındalık eğitimi seminerleri, 3-6 Şubat tarihleri arasında İstanbul genelinde dört grup halinde sekiz farklı bölgede birer gün arayla düzenlenecek. Eğitime resmi okul ve kurumlarda görev yapan güvenlik personeli ve görevlileri katılacak ve katılımcılar çocuk ve ergen psikolojisi, temel ilk yardım, okul ve öğrenci güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği ile güvenlik uygulamaları gibi konularda dersler alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!