Öğrenciler liseleri tanıyacak

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler liseleri tanıyacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2019 17:24

İstanbul Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 26 Mart Salı günü ‘Kendimi Tanıyorum Okulu Seçiyorum’ temalı ‘Lise Tanıtım ve Kariyer Planlama’ etkinliği düzenliyor.

Haberin Devamı

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 26 Mart salı günü 08.30-17.00 saatleri arasında Harbiye Askeri Müzesi’nde düzenlenecek etkinlikte, ilçedeki resmi ve özel liseler ortaokul öğrencilerine tanıtılacak. Programın duyurusunda şu ifadelere yer verildi:
“2018-2019 eğitim öğretim yılında ilçemiz ortaokullarında öğrenim gören ve liselere geçiş döneminde lise tercihi yapacak olan 8’inci sınıf öğrencileriyle ailelerine yönelik, resmi ve özel liselerimizin eğitim politikalarını anlatarak öğrencilerin hedefleri doğrultusunda kariyer planlamalarını sağlamak amacıyla, 26 Mart  Salı günü saat 08.30-17.00 saatleri arasında Harbiye Askesi Müzesi içerisinde yer alan Kültür Sitesi’nde ‘Kendimi Tanıyorum Okulu Seçiyorum’ temalı ‘Lise Tanıtım ve Kariyer Planlama’ etkinliği düzenlenecek. Söz konusu etkinliğe, resmi ve özel liselerin 8’inci sınıf öğrencileri ve aileleri katılabilecek. Katılım sağlayan öğrencilere kayıtlı oldukları okullardan bir müdür yardımcısı, tüm rehber öğretmenleri ve 8’inci sınıflardan sorumlu sınıf rehber öğretmenleri eşlik edecek.”

BAKMADAN GEÇME!