Minikler, mülteciler için el ele verdi

Güncelleme Tarihi:

Minikler, mülteciler için el ele verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 11:10

Özel bir ana sınıfına giden öğrenciler, Suriyeli mülteci akranlarına sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardım topladı. Eğitim malzemelerini kendi elleriyle kolileyip, hediye ettiler.

Haberin Devamı

Ana sınıfı öğrencileri, Suriyeli minik arkadaşları için yardım topladı. Özel Üsküdar SEV Ana Sınıfı öğrencileri dünya barışına ve mülteci uyumuna destek vermeyi hedefleyen sosyal sorumluluk projesi düzenledi. Yavuztürk İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencileri destekleyecek malzemeler alan miniklere, sosyal sorumluluk projesinin gerçekleştirileceği okulun belirlenmesinde ve iletişimin sağlanmasında İnsani Gelişme Vakfı (İNGEV) destek oldu.

BAŞKASININ HAYATINA DOKUNMANIN MUTLULUĞU
Öğrenciler, malzemeleri temin etmek için birinci adımda okulda kendi emekleriyle çanta boyama, duvar süsü, tabak boyama, desen çalışması gibi ürünler hazırladı. Sonrasında öğrencilerden, bazı ihtiyaç malzemelerini anne ve babalarıyla birlikte giderek almaları istendi. Bu sayede Suriyeli mülteci kardeşlerinin sınıftaki eksik malzemelerine katkıda bulunan öğrenciler, hem dayanışma içinde olmanın hem de başkasının hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!