Milli eğitim müdürü, öğrencilere hayallerindeki okulu sordu

Güncelleme Tarihi:

Milli eğitim müdürü, öğrencilere hayallerindeki okulu sordu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 12:42

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenler arasında düzenlenen 'Hayalimdeki okul' adlı kompozisyon yarışmasına gönderilen 1.200 yazıyı tek tek okuyup, birinci, ikinci ve üçüncüleri seçti. Okuldaki öğrenci ile öğretmenlerin düşünce ve fikirlerinin kendilerine ışık olacağını belirten Kaygusuz, her hayali gerçekleştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

'Hayalimdeki okul' adlı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğretmen ve öğrenciler için merkez Palandöken ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gece düzenlendi. Geceye Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Çeşitli etkinliklerin sunulduğu gecenin sonunda kompozisyon yarışmasına katılan ve dereceye giren öğrenci ile öğretmenlerin isimleri okunarak, sahneye davet edildi. Ödül kazanan öğretmen ve öğrenciler, Vali Yardımcısı Yavuz ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz tarafından tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllendirildi.

Gecede konuşma da yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, şunları söyledi:
"İl genelindeki ortaokul, lise ve öğretmenlere yönelik hayalindeki okulu anlatan kompozisyon yarışması düzenledik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hayallerini ve okul hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istedik. Onların fikirleri bize ışık olacak. Elimizden geldiğince imkânlar doğrultusunda öğrencilerin ve öğretmenlerin hayallerini tek tek gerçekleştirmeye çalışacağız. Bir öğrencimiz, babasıyla okulda voleybol annesiyle de mendil kapmaca oynamayı istemiş. Hayalleri gerçekleştirmeye bununla başlayacağız. İlginç istekler arasında okulda kedi, köpek ve kuş gibi hayvanların beslenmesi, okullarının rengarenk boyanması gibi istekler bulunuyor."

BAKMADAN GEÇME!