İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda yarın okullar tatil mi Valilik açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 21:09

İstanbul'da 18 Ocak Pazartesi günü etkili kar yağışı etkisini sürdürdü. Okulların bugün tatil edildiği İstanbul'da öğrenciler şimdi de '19 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil olacak mı?', 'İstanbul'da kar tatili uzadı mı?'' diye merakla araştırmaya başladılar. İstanbul kar tatili ile ilgili son söz elbette Vali Vasip Şahin'de.. Peki; İstanbul Valisi kar tatili açıklaması yaptı mı?

Haberin Devamı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bugün kar tatili keyfini yaşayan öğrencilerin sabırsızlıkla bekledikleri '19 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil mi?'' sorusuna, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 19 Ocak Salı günü İstanbul'da eğitim ve öğretime devam edileceğini açıkladı. İşte Vali Şahin'in Twitter açıklaması;

''Meteorolojik verilere göre karyağışının yarın öğlenden itibaren azalarak İlimizi terketmesi beklendiğinden eğitim öğretime devam edilecektir.''

İstanbulda yarın okullar tatil mi Valilik açıkladı

İstanbul Valiliği internet sitesinden de 19 Ocak'ta İstanbul'da okulların tatil edilmediği yönünde yapılan yazılı açıklama şöyle;

Haberin Devamı

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre; ilimizde devam eden kar yağışının yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı, öğle saatlerinden itibaren ise ilimizi terk edeceği tahmin edilmektedir. Bu sebeple 19 Ocak 2016 Salı günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden okullarımızda eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.

Valiliğimizle ilgili haber, duyuru ve açıklamalar, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Bu sebeple www.istanbul.gov.tr internet adresi ile @vasipsahin, @TC_istanbul ve facebook.com/istanbulvaliligi sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımız tarafından itibar edilmemesi önem arz etmektedir.''

18 OCAK İSTANBUL'DA KAR TATİLİ İLAN EDİLDİ.

İstanbul'da eğitim öğretim gören binlerce öğrenci şu sıralar İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından açıklanması muhtemel olan 'kar tatili' müjdesi nihayet geldi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; ''Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.'' dedi.

Haberin Devamı

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın okulları 1 gün tatil etti.

İstanbul Valiliği resmi internet sitesinde yapılan açıklama şöyle;

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; ilimizde bugün başlayan kar yağışının aralıklarla devam etmesi , yarın öğleden sonra ise etkisini arttırması beklenmektedir.

Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, her hangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla; anaokulları, ilk, orta, liselerde eğitim ve öğretime, özel kreş, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine 18 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.

Haberin Devamı

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personeller idari izinli sayılacaklardır.'' denildi.

BAKMADAN GEÇME!