Güleriz Ağlanacak Çevremize

Güncelleme Tarihi:

Güleriz Ağlanacak Çevremize
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 10:31

30’a yakın karikatüristin gönüllü desteğiyle düzenlenen Güleriz Ağlanacak Çevremize sergisi, sürdürülebilir doğaya vurgu yapıyor. Sergi, 23 Ekim’e kadar gezilebilecek.

Haberin Devamı

Yeşil Adımlar Çevre Eğitim Derneği tarafından hazırlanan “Güleriz Ağlanacak Çevremize” isimli sürdürülebilir çevre için karikatür sergisine bir ‘Eko Okul’ olan ve Beyaz Bayrak sahibi İELEV Eğitim Kurumları Cağaloğlu Yerleşkesi ev sahipliği yapıyor. 30’a yakın karikatüristin gönüllü desteğiyle hazırlanan sergi 23 Ekim’e kadar gezilebilecek.
14 Ekim Çarşamba günü karikatürist Kamil Masaracı’nın öğrencilerle sohbet etme ve çizim yapma olanağı bulduğu törenle başlayan sergi açılışında İELEV Eğitim Kurumları öğrencileri yaşadıkları dünyanın korunmasına dair bir bildiri sundu. Bu bildiride, “toplumsal değerlerimizin korunması, kentte daha iyi yaşam için haklarımızın genişletilmesi ve çevrenin korunması için İELEV öğrencileri olarak görev ve sorumluluğumuzun gereklerini yapmaya devam edeceğiz” mesajını paylaştılar.
Yeşil Adımlar Çevre Eğitim Derneği Kurucu Üyelerinden Leyla Derya, “Çevreyle ilgili sorunları bilmek, anlamak, problemlerin çözümüne giden ilk adım, bazen gülümseyerek, bazen düşünerek, sorgulayarak ve mutlaka sorumlu bir tavır alarak hareket etmek gerek. İELEV Eğitim Kurumları öğrenci ve eğiticilerinin çevreye gösterdikleri hassasiyet ve ürettikleri projeleri takdir ediyoruz” diyerek, sergiye ev sahipliği yaptığı için İELEV’e teşekkür etti.
Sergide karikatürleri yer alan sanatçılar ise şöyle: Aşkın Ayrancıoğlu, Behiç Ak, Burak Ergin, Cem Dinlenmiş, Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Haslet Soyöz, İzel Rozental, Kamil Masaracı, Keziban Özkol, Metin Peker, Muhittin Köroğlu, Murat Sayın, Musa Gümüş, Piyale Madra, Sami Caner, Serdar Gıcıklar, Sezer Dönmez, Tan Oral ve Tufan Selçuk.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!