Gecikmeli rotasyon ekranı için MEB özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Gecikmeli rotasyon ekranı için MEB özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 15:55

Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB), bulunduğu okulda 15 yıl görev yapan öğretmenlerin rotasyon için tercih başvuruları alınmaya başlandı.

Haberin Devamı

Ancak başvuru ekranı gecikmeli açıldı. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü ise yaşanan sorun için öğretmenlerden özür diledi.

Başvurular, 20-24 Temmuz’da alınacak; atamaları ise 29 Temmuz’da yapılacak. Ancak rotasyon ekranı geç açılınca Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, gecikmeden dolayı öğretmenlerden özür diledi. Aydoğdu, Twitter’da yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:
HMZAYDGDU @hmzaydg
Değerli arkadaşlar; veri girişindeki problemlerden dolayı rotasyon ekranı gecikmeli açılmıştır; bu gecikmeden dolayı-1-
HMZAYDGDU @hmzaydg
Bütün öğretmenlerimizden özür dileriz. Ayrıca iki gündür geceli gündüzlü verileri düzeltmek için uğraşan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-2-
HMZAYDGDU @hmzaydg
Başkanlığındaki ve öğretmen atamadaki bütün arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. ..İyi ki varsınız... Var olun...

Haberin Devamı

40 TERCİH HAKKI VAR
30 Eylül 2015 itibarıyla bulunduğu okulda 15 yıl görev yapan öğretmenler, valiliklerde oluşturulan ilçe grupları içerisinde, zorunlu yer değişikliğine tabi olacak. Rotasyona tabi olan öğretmenler, görev yaptıkları ilçelerden uzaktaki ilçelere rotasyonları yapılmayacak ve görev yaptıkları okulun ikametgahı göz önünde bulundurulacak. Atamalar yapılırken öğretmenlerin hizmet puanları dikkate alınacak. Öğretmenlerin 40 tercih hakkı bulunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!