Eğitimciler yaşayarak öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Eğitimciler yaşayarak öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 15:52

Türkiye’de özel bir öğretim kurumu öğretmen kadrosuna liderlik eğitimi veriyor. Eğitim kalitesini artırmak için düzenlenen etkinlik kapsamında ağustosta uzman akademisyenlerin verdiği liderlik eğitimlerinden 800 idareci ile 6 bin öğretmenin faydalanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

‘Doğa Eğitim Liderliği Eğitimi’ ile öğretmen ve idarecilere yaşayarak öğrenme felsefesiyle eğitimler veriliyor. Doğa Okulları tarafından düzenlenen, Doğa Akademi bünyesinde yıl boyunca verilen eğitimler ve Boğaziçi Üniversitesi gibi önemli kurumlarla işbirliğiyle hayata geçirdiği projeler ile eğitimci kadrosunun mesleki ve kişisel gelişimi destekleniyor.

106 kampüsten 6 bin öğretmen, yeni öğretim yılına hazırlanıyor

‘Eğitimcilerin eğitimi’ temalı projelerin en önemlilerinden biri olarak her öğretim yılı başında düzenlenen liderlik eğitimlerinde ay sonuna kadar 800’den fazla okul müdürü, müdür yardımcısı ve 6 binden fazla öğretmeni gruplar halinde üçer günlük periyodlarla eğitim alacak. Proje Koordinatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Özel’in yaptığı çalıştayda, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatoş Erkman, Prof. Dr. Yavuz Akpınar, Dr. Nevin Dölek, sosyolog ve medya iletişim uzmanı Neslihan Onur gibi alanında yetkin isimler de eğitimler verecek.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!