Bakan Tekin: Türkiye yüzyılı eğitimle yükselecek

Güncelleme Tarihi:

Bakan Tekin: Türkiye yüzyılı eğitimle yükselecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 13:11

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’daki Valide Sultan Gemisi'nde öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, “Türkiye Yüzyılı kavramının yükseleceği yer, kuşkusuz eğitimdir. Öğretmenlerimizle hep beraber Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında ‘Boğaziçi Öğretmenler Buluşması’ adı altında Valide Sultan Gemisi'nde gerçekleştirilen programda öğretmenlerle buluştu. Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde yapılan etkinliğe, İstanbul'da çeşitli projelerde görev yapan yaklaşık 250 öğretmen katıldı. Buluşmada, Bakan Tekin ile birlikte kahvaltı yapan öğretmenler, gemiyle Boğaz turu yaparak İstanbul'un tarihî, kültürel ve doğal güzelliklerini görme imkânı buldu.

BAŞARI ÖĞRETMENLERLE MÜMKÜN
Buluşmada öğretmenlerle sohbet eden Bakan Tekin, “Türkiye Yüzyılı kavramının yükseleceği yer, kuşkusuz eğitimdir. Öğretmenlerimizle beraber Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Öz güvenli, bilimsel donanımlı, millî ve manevi değerlerine bağlı bir kuşağın yetişmesi için gayret göstereceğiz. Hedeflediğimiz ideallerin ve hayata geçirdiğimiz projelerin başarıya ulaşması ancak öğretmen arkadaşlarımızla mümkün” dedi.

BAKMADAN GEÇME!