Adriyatik’te yunusları kurtar Paris’te modanın kalbine gir

Güncelleme Tarihi:

Adriyatik’te yunusları kurtar Paris’te modanın kalbine gir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 14:50

Tatilde, çoğunluğun hedefinde yazlıkta keyifli vakit geçirmek var. Ancak üniversiteye döndüğünüzde ve iş hayatınızda elinizdeki kozları sağlamlaştıracak bir seçenek daha var: Yurtdışında staj. Dünyanın önde gelen yurtdışı eğitim ve staj platformu ‘Goabroad’, üniversite öğrencileri için son zamanların en iyi staj programlarını belirledi. İşte Adriyatik’te yunus koruma hizmetinden Paris’te moda haftasına kadar geniş bir yelpazedeki alternatifler.

Haberin Devamı

Kuşkusuz, iyi bir üniversitede eğitim alma hedefinin arkasındaki en yüksek motivasyonlardan biri de sevilen bir işte, yüksek bir kazançla çalışmak. Ancak bunun için sadece üniversite eğitimi yeterli olmayabiliyor. Kendinizi, alacağınız eğitimin ötesinde geliştirmeniz de şart. O yüzden üniversiteli olma yolunda adımınızı attığınız ilk andan itibaren kariyer merdivenlerini tırmanmak için bir yol planı hazırlamanızda yarar var. Bunun için üç ayda önemli deneyimler kazanmanızı sağlayacak yurtdışı staj programları iyi bir yol. Gelin, önde gelen yurtdışı eğitim ve staj platformu ‘Goabroad’ın Avrupa için seçtiği en iyi staj programlarına birlikte göz atalım.

MODANIN KALBİNDE BİR YAZ
Moda kelimesini duyduğunuzda heyecanlanıyorsanız, bu tam size göre. Paris’te Fashion Week etkinliklerinde yöneticilerle çalışabileceğiniz program, yıl boyunca 1 ile 48 hafta arasında staj imkânı veriyor. Bunun için Fransızca yeterliliği de aranmıyor. Sektörün dev firmaları ve en iyi tasarımcılarıyla tanışıp, birlikte çalışabileceğiniz program hakkında ayrıntılı bilgiyi ‘www.fashionweekinternships.com’dan edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

DOKTOR ADAYLARINA HARİKA FIRSAT
ABD merkezli, dünyada tıp ve sağlık eğitiminin güçlendirilmesi için çalışmalar yürüten Atlantis girişimi, Macaristan’daki yerel hastanelerde görev alacak lisans öğrencilerine farklı bir staj deneyimi sunuyor. Organizasyon yaz ve kış dönemlerinde başvuruları kabul ediyor. Bunun için adayların ‘atlantisglobal. org’ adresinden başvuru yapmaları yeterli. Öğrencilerin ayrıca başvurularıyla birlikte dört ‘kısa essay’ (makale) de yazmaları bekleniyor. Program çerçevesinde atölyeler ve etkinlikler de düzenleniyor, önde gelen doktor ve uzmanlarla buluşuluyor. Detaylı bilgi için ‘www.goabroad.com’a göz atabilirsiniz.

YUNUSLARI KORUMAK İÇİN ADRİYATİK’E
Adriyatik Denizi’nin yanında harika koylarıyla uzanan Hırvatistan’da koca bir yaz, yunusları korumak için çalışmak ister misiniz? Son 50 yılda bölgede yarı yarıya azalan yunus popülasyonu için çalışacağınız program, minimum 11 gün sürüyor. Eko-turizm firması GoEco’nun düzenlediği program, üniversite öğrencilerine açık. Staj boyunca katılımcıların konaklama, yemek, havalimanı transferleri gibi birçok yan masrafı da karşılanıyor. Ayrıntılı bilgi için: www.goeco.org

Haberin Devamı

FİNANSTA YILDIZIN KUZEYDE PARLASIN
Dublin merkezli bir uluslararası staj organizasyonu olan Stint Dublin’in düzenlediği program, İrlanda’da finans alanında kendini geliştirmek isteyen gençleri hedefliyor. İlkbahar, yaz ve sonbahar olarak üç dönemde düzenlenen programda, şehirde önde gelen firmalarda 8 ile 12 hafta arasında tecrübe edinebiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgiyi, www.stintireland.com’dan öğrenebilirsiniz.

Adriyatik’te yunusları kurtar Paris’te modanın kalbine gir

LONDRA’DA PERFORMANS SANATLARI
Yükseköğretim derecelendirme kuruluşu QS’in ‘Dünyanın En İyi Öğrenci Şehirleri 2018’ sıralamasında, Londra listenin başında yer aldı. Yani bu şehir bir üniversite öğrencisinin istediği her şeyi veriyor. Londra dünyanın önde gelen şirketlerine ev sahipliği yaptığından, stajla deneyim kazanmak isteyenler için de çok büyük fırsatlar sunuyor. Sanat alanlarında da durum böyle. West End tiyatrosu oyunculuk, dans gibi dallarda kendini geliştirmek isteyenler için yaz ayları boyunca süren staj programlarına sahip. Burada tiyatro oyunları, müzik gösterisi ve konserlerin sergilenmesine yardımcı olarak görev alabiliyorsunuz. Programla ilgili ayrıntılı bilgi: www.performingartsabroad.com

Haberin Devamı

Adriyatik’te yunusları kurtar Paris’te modanın kalbine gir

KİEV’DE GAZETECİLİK ŞANSI
Ukrayna Kiev’de faaliyet gösteren NovaMova Medya’nın staj programı, özellikle Rusçasını geliştirmek isteyenler için büyük bir fırsat. En az bir ay süren program, tam veya yarı zamanlı seçenekler sunuyor. Medya grubunun ofisinde proje yönetimi, editörlük ve çevirmenlik gibi pozisyonlarda çalışabiliyorsunuz. Programa kabul almak için İngilizce bilmeniz ve Rusça’da da başlangıç düzeyinde olmanız yeterli. Detaylı bilgiyi ‘www.goabroad.com’dan alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!