Kitaba hücum!

Güncelleme Tarihi:

Kitaba hücum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 17:54

TÜYAP İZMIR KITAP FUARI bugün 21’inci kez kapılarını açıyor. 400 yayınevi ve sivil toplum örgütünün katılacağı organizasyon 24 Nisan’a kadar açık kalacak.

Haberin Devamı

Edebiyat dünyasının kalbi 9 gün İzmir’de atacak. TÜYAP’ın Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlediği 21’inci İzmir Kitap Fuarı bugün 12:00’de törenle Kültürpark’ta kitapseverleri ağırlayacak. 150’ye yakın etkinliğe ev sahipliği yapacak fuarda İlber Ortaylı, Gülten Dayıoğlu, İsmail Saymaz, Ataol Behramoğlu, Canan Tan, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Muzaffer İzgü, Banu Avar, Üstün Dökmen, Azra Kohen, Enver Aysever, Mavisel Yener ve Aret Vartanyan’ın da aralarında bulunduğu pek çok yazar okurlarıyla buluşacak.

İzmirli şair-yazar Hüseyin Yurttaş’ın onur konuğu olacağı organizasyon kapsamında Behçet Necatigil’in 100’üncü yaşı panel, söyleşi, sergiyle kutlanacak. 100’üncü Yaş Etkinlikleri’nde anılacak bir diğer yazar ise Samim Kocagöz olacak. ‘Sevgilerde’, ‘Çizgili Aydın Okumaları’ ve ‘Feklavye’ sergileri açılacak. Girişin ücretsiz olduğu fuar 23 Nisan’a kadar 11:00-20:00, son gün ise 11:00-19:00 arasında ziyaret edilebilecek. Etkinlik programı, imza günleri, katılımcı listesi www. izmirkitapfuari.com adresinden takip edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!