Karşıyaka Arena’da ’kedi-fare kavgası’

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka Arena’da ’kedi-fare kavgası’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 12:58

SPOR Toto Basketbol Ligi’nde play off oynamayı garantilemeye yaklaşan Pınar Karşıyaka’nın 20 Mart’ta Fenerbahçe’yle Karşıyaka Arena’da oynadığı maçtan önce trajikomik bir olay yaşadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Müsabakadan 1 gün önce görevliler, sabah saatlerinde içeri girdikleri zaman salonun içinde taraftarların giriş yaptığı fuaye alanında yoğun kan izleriyle karşılaştı. Ankara ve İstanbul’daki terör eylemleri nedeniyle güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı haftada gördükleri kan izleri, salon yetkililerini heyecanlandırdı.

Olay, polise bildirmeye hazırlanılırken güvenlik kameralarındaki görüntüleri izleyen görevliler, kan lekelerinin bir kedi ile büyükçe boy bir farenin kavgasından kaynaklandığını görünce hem şaşırdı hem de derin bir ’oh’ çekti. Görüntülerde, solunun tavanındaki bir bölümde kavgaya tutuşan kedi ile farenin birlikte yere düşüp ardından yerde de kavgayı sürdürerek koşarak uzaklaştığını gören çalışanlar, hayretler içinde kaldı. Kan izleri kedi-fare kavgasından kaynaklandığı için durum emniyete bildirilmedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!