EGİAD'dan Eğitime Katkı

Güncelleme Tarihi:

EGİADdan Eğitime Katkı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 11:57

Bizim Çocuklarımız Projesi kapsamında bu yıl Sezen Aksu'nun konuk edildiği bir balo ve özgün tasarımların sergilendiği bir de Bahar Kermesi düzenleyen EGİAD, bu etkinliklerden elde ettiği geliri, eğitime aktardı.

Haberin Devamı


Üyelerinin destek ve katkılarıyla yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışladığı ve 2004 yılında örgün eğitime açılan EGİAD İlköğretim Okulu'nu, yeni eğitim öğretim döneminde genç idadamları yine yalnız bırakmadı. Bizim Çocuklar Projesi'nden elde ettiği bağışla EGİAD, okulu yeniledi, bir diğerine de kütüphane kazandırdı. Urla EGİAD İlköğretim okulunda düzenlenen törene Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Demiral, Urla EGİAD Okul Müdürü Ahmet Çelik, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve genç işadamları katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, EGİAD İlköğretim Okulu'nun çok talep gördüğünü belirterek, "Bir dönem, 'Yaptır Okulunu Yaşat Adını' sayesinde birçok okul kazandık. Ancak, EGİAD bir adım daha öteye giderek 'Okulunu Unutma' diyebilmiştir" dedi.

Haberin Devamı

EGİADdan Eğitime Katkı


Buradaki törenin ardından eğitime katkıda bulundukları ikinci okul Seniha Mayda İlköğretim Okulu'na geçen EGİAD Yönetimi, bu okula bağışladıkları 5 bin kitaplı ilk kütüphaneyi gezdiler. Üyelerinin verdiği destekle toplanan kitaplardan oluşan kütüphanenin çocukları çok sevindirdiğini belirten Okul Müdürü Erol Acar, EGİAD Başkanı Seda Kaya'ya katkılarından ötürü teşekkür ederek, okulun ilk kez bir kütüphaneye kavuştuğunu dile getirdi.
EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ise, destek verdikleri okulların başarılarıyla gururlandıklarını vurgulayarak, "Eğitim kalitesini daha da yükseltmeyi, çocuklarımızın potansiyellerini en üst noktasına ulaştırabilmeyi ve daha da ötesi onları hayatta daha da başarılı kılacak adımları atmayı istedik. Burada bulunan ve eğitime destek veren her üyemize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Törende, işadamları Bilal Pekgüzel, Cenk Penbe, Övünç Emre ve Cenk Öztap'a katkılarından ötürü teşekkür plaketi verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!