Akademisyenden karikatür sergisi

Güncelleme Tarihi:

Akademisyenden karikatür sergisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 11:02

İZMİR Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde, 5’inci kişisel karikatür sergisini açtı.

Haberin Devamı

Reklam yaratımı ve grafik tasarımı alanlarının yanı sıra karikatür konusunda da uzmanlığı bulunan, Türkiye Karikatürcüler Derneği üyesi, İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, 5’inci kişisel karikatür sergisini Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde açtı. Türkiye Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi Mehmet Aslan ile İzmirli çizerlerin yanı sıra akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açılışı yapılan sergide Güzeloğlu 21 eserini, sanatseverlerin beğenisini sundu.

Karikatür alanında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceleri bulunan ve daha önce pek çok karma sergide yer alan, öğrencilik yıllarında reklam ajanslarında ve medya kuruluşlarında grafik tasarımcısı ve sanat yönetmeni görevlerinde de bulunan Yrd. Doç. Dr. Güzeloğlu’nun 10 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek sergisinde, grafik mizah üslubu ile üretilen eserler gülümsetirken, mizahın eleştiri gücünü de yansıtıyor.

BAKMADAN GEÇME!