Ukraynalı muhalif liderin gizli ilişkisi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ukraynalı muhalif liderin gizli ilişkisi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2013 14:27

Ukrayna’da Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’e muhalif, “Udar” partisi lideri ve dünya boks şampiyonu Vitaliy Kliçko, ülkesinde iki haftadan beri devam eden siyasi boks maçında “bel altına” darbe yedi.

Haberin Devamı

Ukrayna’nın gelecekteki cumhurbaşkanı olarak adından söz ettiren Kriçko’nun, üç gün önce hackerler tarafından çalınan elektronik posta hesabı başına büyük işler açtı.

Sosyal paylaşım ağlarına düşen mesajlardan anlaşıldığı üzere evli olan Kliçko bundan birkaç yıl önce Zoryana Vişinskaya adındaki fotomodel ile kaçamak yapmış. Kadın o dönemde Kliçko’dan hamile kalarak bir çocuk dünyaya getirmiş. İddialara göre durumu öğrenen Kliçko, sevgilisi Vişinskaya’ya, “Beni bir daha arama. Çocuğun benden olduğunu afişe etme” demiş.

Ukraynalı muhalif liderin gizli ilişkisi ortaya çıktı

Kliçko’nun yazışmalarında model Zoryana Vişinskaya tarafından kendisine gönderilen bir mektup özellikle dikkat çekiyor. Dünya boks şampiyonuna kızan Vişinskaya, “Bu kadar duygusuz olamazsın. Çocuğu yaparken pek iştahlıydın. Şimdi ise bizi tanımak bile istemiyorsun. Aramızdaki aşk kıvılcımları çoktan söndü. Ama hiç değilse çocuğuna sahip çık” demiş.

Haberin Devamı

Ukrayna’yı çalkalayan bu iddiaları Zoryana Vişinskaya reddetti.

Şu anda Dnepropetrovsk şehrinde yaşayan Vişinskaya, basında kendisine ait olduğu iddia edilen mektupların sahte olduğunu bildirdi.

Model sadece Kliçko’nun değil, kendi elektronik posta hesabının da kimliği bilinmeyen kişiler tarafından ele geçirildiğini söyleyerek, “Karanlık bir el benim adımdan mesajlar gönderiyor. Kliçko’ya hiçbir zaman sitem mektubu yazmadım, yazmayı da düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Şu anda tüm ülke Ukrayna’nın Avrupa ve Rusya arasında yapacağı seçimden ziyade Kliçko’nun son yıllarda kadınlarla yaşadığı maceralarını konuşuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!