Trierweiler'in öfkesi 3 milyon euroya patladı

Güncelleme Tarihi:

Trierweilerin öfkesi 3 milyon euroya patladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2014 01:46

Valerie Treiweiler’in aldatıldığını öğrendiğinde çılgına dönüp Cumhurbaşkanı François Hollande’ın Versailles Sarayı'ndaki ofisine 3 milyon euro zarar verdiği dedikoduları dolaşıyor.

Haberin Devamı

İddialar, Valerie Trierweiler'in Hollande'ın ofisindeki antika vazo ve şamdanları yere fırlattığı şeklinde. Ancak bu dedikodu, henüz hiçbir resmi kurum tarafından doğrulanmış değil.

Bir başka iddia ise Trierweiler’nin Hollande’ı affetmeye hazır olduğu ve önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı'nın Washington’a yapacağı ziyarette first lady olarak ona eşlik etmek istediği yönünde.

Bu iddiayı da doğrulayacak veya yalanlayacak bir açıklama henüz gelmedi ancak Hollande'ın Julie Gayet ile gizli aşkının ortaya çıkmasının ardından resmi statüsü belli olmayan Valerie Trierweiler, first lady unvanından kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. Hollande'ın 27-28 Ocak'ta Türkiye'ye yapacağı geziye katılmayan Trierweiler, aynı tarihlerde daha önceden belirlenen resmi bir ziyaret için Hindistan'a gidiyor. Trierweiler Bombay’ın gecekondu mahallerini ziyaret edecek. Skandalın ortaya çıkmasının ardından ilk kez dışarı çıkacak oan Trierweiler’i bir çok sayıda gazetecinin takip etmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!