Kral bu işi sevdi

Güncelleme Tarihi:

Kral bu işi sevdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 18:49

Suudi Kralı Salman’ın, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ile birlikte çekip Facebook’ta paylaştığı video, sosyal medyanın gündemine oturdu. Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz’in Endonezya ziyaretinde şatafatlı resmi tören görüntülerinin dışına çıkarak, sosyal medya videosuyla açıklama yapması büyük ilgi çekti.

Haberin Devamı

Endonezya Devlet Başkanı Widodo, bölgede geniş kapsamlı resmi ziyarette bulunan Kral Salman’la akşam yemeği sırasında video kaydetti. Başkan Widodo ile çektikleri Facebook videosunda Kral Salman, Endonezya’da olmaktan ve Widodo ile görüşmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Salman videoda "Endonezyalılar bizim kardeşlerimizdir ve çok kıymetlidirler," ifadelerini kullanırken, Başkan Widodo da Kral Salman’a övgülerde bulundu.

Widodo’nun başkanlık resmi Facebook hesabında paylaştığı görüntüler 3 milyondan fazla kez izlendi ve 100 bine yakın kişi tarafından paylaşıldı.

Suudi Kralı Salman’ın geçen hafta da Malezya Başbakanı Necib Abdul Razzak’la çektiği selfie sosyal medyanın dikkatini çekmişti.

Kral bu işi sevdi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!