Eski Cumhurbaşkanı Hollande’dan Fransız öpücüğü

Güncelleme Tarihi:

Eski Cumhurbaşkanı Hollande’dan Fransız öpücüğü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2022 07:00

Eski Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, uzun yıllardır birlikte olduğu aktris Julie Gayet ile evlendi. Hollande’ın görevdeyken Valerie Trierweiler’i aldatıp Julie Gayet ile aşk yaşaması sansasyon yaratmıştı.

Haberin Devamı

2012-2017 yılları arasında Fransa Cumhurbaşkanı olan François Hollande (67), görev yaptığı sürede aşk iddialarıyla gündeme geldiği oyuncu Julie Gayet (50) ile hayatını birleştirdi. Hollande, siyasete atıldığı ve yıllarca milletvekili seçildiği Correze bölgesindeki Tulle kasabasında cumartesi günü sade bir törenle evlendi. Gayet, nikâh töreninden bir gün önce de 50’nci yaşını kutladı.

İKİLİNİN GİZLİ AŞKI BASINA SIZMIŞTI

İkilinin gizli ilişkisi 2014 yılında basına yansırken, Hollande o dönem gazeteci Valerie Trierweiler ile birlikteydi ve evli olmasalar da Trierweiler, First Lady olarak anılıyordu. Trierweiler, daha sonra çok satanlar arasına giren kitabında, medyaya sızan görüntüler sonrası başkanlık sarayındaki odasında intihar etmeyi düşündüğünü yazmıştı. Söz konusu aşk, cumhurbaşkanı olduğu dönemde Hollande’a olan halk desteğini geriletmişti. Julie Gayet, cumhurbaşkanlığı görevi boyunca Hollande’ın yanında hiç görünmedi.

HOLLANDE’IN 4 ÇOCUĞU VAR

Kendisi gibi siyasetçi olan eski bakanlardan ve bir dönem cumhurbaşkanı adayı da olan Ségolène Royal ile uzun süre birlikteliğinden 4 çocuğu bulunan Hollande, daha önce hiç evlenmedi. Gayet ise daha önce Arjantinli senarist Santiago Amigorena ile bir evlilik yapmış ve ikili 2006 yılında boşanmıştı. Gayet’nin çocuğu yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!