Dün yaşamını yitiren ünlü aktör Alan Rickman'ın mülteci duyarlılığı

Güncelleme Tarihi:

Dün yaşamını yitiren ünlü aktör Alan Rickmanın mülteci duyarlılığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 10:41

Ünlü İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu Alan Rickman'ın mültecilere yardım için sesiyle hayat verdiği ilginç video, ölümünden sonra yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

Dünya, unutulmaz anlarını ve komik şakalarını paylaşarak Rickman'ın yasını tutmaya devam ederken, İngiliz Independent'ta yer alan bir video, ünlü yıldızın toplumsal konularda takındığı tavrı da ortaya koyuyor.  

Rickman, bir kaplumbağanın çileği yerken yansıtıldığı videoda, nevi şahsına münhasır ses tonuyla mültecilere yardım etmek için viral bir video yapmaya çalıştıklarını anlatıyor.  



TIKLAYIN SİZ DE DESTEK OLUN!

Youtube'da geçen ay yayınlanan videoda Rickman, "videonun ne kadar çok izlenirse o kadar çok reklam geliri kazanacağını ve elde edilen paranın Save the Children ve Refugee Council adlı yardım kuruluşlarına bağışlanacağını anlatıyor. Rickman, "Yapmanız gereken tek şey, videoyu izlemek ve paylaşmak. Siz ve bu kaplumbağa ile birlikte, fark yaratabiliriz" diyor.  

ALAN RICKMAN'A TEŞEKKÜR

Videonun tanıtım yazısında ise şunlar ifade edildi: "Bunu izleyerek, Save the Children ve Refugee Council'a bağış yaptınız. Youtube, reklam gelirlerini videoyu yükleyene veriyor. Video ne kadar izlenirse o kadar para kazanıyoruz. Bütün parayı hayır işlerine bağışlayacağız. Etki yaratmak için bu videoyu paylaşın. Alan Rickman’a teşekkürlerle.”

Haberin Devamı

"Harry Potter", "Zor Ölüm" ve "Robin Hood" filmlerindeki rolüyle geniş kitlelerin tanıdığı ünlü İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu Alan Rickman, 69 yaşında hayatını kaybetmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!