CHP’li Pekşen: Neden mi 'Hayır' diyoruz

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Pekşen: Neden mi Hayır diyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 13:32

Nürnberg Cumhuriyet Halk Platformu’nun davetlisi olarak Nürnberg’e gelen Trabzon CHP milletvekili avukat Haluk Pekşen, “Hayır, Hayır, Hayır” adlı panele katıldı.

Haberin Devamı

VILLA Leon Kültür Evi’nde düzenlenen ve Alev Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı panel, saygı duruşuyla başladı. CHP milletvekili Haluk Pekşen’e platform başkanı Ali Yılmaz ile CHP Bayburt milletvekili adayı ve aynı zamanda Zirndorf 3. Belediye Başkanı Murat Bülbül de eşlik etti. Avrupa Parlamentosu milletvekili İsmail Ertuğ, Bavyera milletvekili Horst Arnold, Nürnberg Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Kır, panelde yaptıkları konuşmada demokrasiden ayrılmamak gerektiğini belirterek, “Hayır” oyu kullanma çağrısı yaptı.

Türkiye’nin kritik durumda olduğunu belirten Haluk Pekşen, konuşmasında dünya haritası üzerinden örnekler verdi. Türkiye bütçesinin 460 milyar TL olduğunu belirten Pekşen, bu paranın denetlenemediğine dikkati çekerek, “Böyle demokrasi olmaz” dedi.

Haberin Devamı

ABDÜLLATİF ŞENER DE GELECEK

Nürnberg Başkonsolosluk bölgesi anayasa oylaması, Nürnberg yakanlarındaki Fürth şehrinde bulunan Grüne Halle’de (Yeşil Salon) yapılacak.
2002-2007 yılları arasında Devlet Bakanı ve Başbakanı Yardımcısı olan Doç. Dr. Abdüllatif Şener, Nürnberg Cumhuriyet Halk Platformu’nun davetlisi olarak 25 Şubat’ta Nürnberg’e gelerek, ‘Anayasa değişikliğine hayır mı, evet mi?’ adlı panele katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!