CHP NRW’nin yeni başkanı İbrahim Vural

Güncelleme Tarihi:

CHP NRW’nin yeni başkanı İbrahim Vural
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 12:15

CHP Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti (NRW) Birliği 3. Olağan Genel Kurulu, Almanya’nın Dortmund kentinde yapıldı. Genel Kurulda, CHP’nin Almanya’daki Türkiye kökenlilerden en çok oyu alan parti olması için referandum sürecinden başlayarak dinamik çalışma temposuna girileceği mesajı verildi.

Haberin Devamı

YOĞUN katılımla gerçekleştirilen genel kurul sonunda seçilen yeni yönetimde İbrahim Vural başkanlık görevine getirilirken Akın Kara ikinci başkan oldu. Ayrıca Cemalettin Özer birlik sekreterliği, Melih Keser sekreter yardımcılığı, Mehmet Akif Bozkurt saymanlık, Gülsevim Koçdemir sayman yardımcılığı, Ceren Sarıyar asil üyelik görevlerini üstlendi. Yedek üye olarak Mehmet Akbulut, Nurcan Gül ve Mehtap Yeleser belirlendi. Görevi devreden CHP NRW Birliği eski Başkanı Cemal Bulut yeni yönetime başarılar diledi.

MUHARREM İNCE SİNEVİZYONLA BAĞLANDI

CHP Kadın Kolları eski Başkanı ve Sosyalist Enternasyonal Kadın Başkan Yardımcısı Hilal Dokuzcan’ın da katıldığı Genel Kurula, Yalova Milletvekili Muharrem İnce sinevizyonla bağlandı. Divan Başkanlığı görevini yürüten Seydi Koparan’ın birlik ve beraberlik vurgusu ile başlattığı Genel Kurulda, Almanya’daki CHP birliklerinin eşgüdümlü çalışabilmeleri için gerekli olan tüzük değişiklikleri de belirlendi. Yeni Başkan İbrahim Vural, “Almanya’da ’hayır’ oylarının daha yüksek çıkacağına inanıyorum ve bunun için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İkinci Başkan Akın Kara ise “Partimiz CHP’yi ve demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti mücadelemizi bölgemizde güçlendirmek ve geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Sizlerden aldığımız motivasyon, bu mücadelede en önemli gücümüz olacaktır. Birlikte çok şey başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!