Erdoğan'a hakaret davasıyla tartışılan komedyen Böhmermann: Almanya'dan gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana hakaret davasıyla tartışılan komedyen Böhmermann: Almanyadan gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 18:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek Türkiye ile Almanya arasında krize neden olan komedyen Jan Böhmermann’dan dalga geçer gibi açıklama... İki haftadan bu yana kendisinden haber alınamayan Böhmermann ortaya çıktı ve programına bir süre ara verme kararı aldı. Alaycı bir dil kullanan Böhmermann, kendisini bulmak için hacca gideceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Facebook hesabından açıklama yapan Jan Böhmermann, “Ekibimle birlikte 3 yıldan bu yana politikadan magazine kadar bir çok konuyu mizahi bir dille ele aldık. Son iki haftadan beri ise biz basına haber olduk.

 

Programımıza kısa bir süreliğine ara verme kararı aldık. Böylece internet dünyası ve kamuoyu mülteci sorunu, kedi videoları ve Sophia Thomalla'nin aşk yaşamı gibi önemli konularla yakından ilgilenme fırsatı bulur“ ifadelerini kullandı. Alaycı bir dil  kullanan Böhmermann, “Dünyada mizah programında gündeme getirilen konulardan daha önemli konular bulunuyor“ dedi.

ŞİMDİ ALMANYA’DAN GİDİYORUM

Mesajında Almanya genelinde kendisine destek olan kişilere teşekkür eden Böhmermann, bir süreliğine Almanya’dan ayrılacağını da duyurdu. Böhmermann, ayrılışını “Segway’imle kendimi bulmak için Jakobsweg yollarına hac yürüyüşüne çıkmadan önce Twerk&Travel ile Kuzey Kore'yi gezerek basın ve sanat özgürlüğü konusunu yeniden değerlendireceğim“ diye duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!