PMYO sınavı yedek sonuçları açıklandı! İşte PA.edu.tr 2022 PMYO 3. yedek yerleştirme sonucu sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

PMYO sınavı yedek sonuçları açıklandı İşte PA.edu.tr 2022 PMYO 3. yedek yerleştirme sonucu sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 21:48

PMYO sınavı yedek sonuçları için son dakika açıklama geldi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine 58 erkek adayın planlaması yapıldığı belirtildi. Adaylar, PMYO 3. yedek sonuçlarını www.pa.edu.tr üzerinden e-Devlet girişi ile öğrenebilecekler. İşte, 2022 PMYO sınavı yedek sonuçları sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

2022 PMYO 3. yedek aday sonuçları 4 Kasım tarihinde yapılan son dakika açıklama ile belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı'ndan gelen duyuruda, "2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır." ifadelerine yer verildi. 2022 yılı Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, yedek adayların yerleştirmesi gerçekleşti. Adaylar PMYO yedek sonuçlarını e-Devlet üzerinden T.C kimlik numarası ile sorgulayabilecekler.

PMYO YEDEK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

2022-2023 eğitim-öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine 58 erkek adayın planlaması yapılmıştır.

Haberin Devamı

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.
Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

29. DÖNEM POMEM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

29. Dönem POMEM başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. 28. Dönem POMEM alımı duyurusu aralık ayında açıklanmış ön başvurular 27 Aralık 2021 – 07 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. 29. Dönem POMEM ilanının da yıl sonunda açıklanması tahmin ediliyor.

Konuyla ilgili gelişmelere haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası: