Ne zaman emekli olurum? | SGK emekli maaşı hesaplama

Güncelleme Tarihi:

Ne zaman emekli olurum | SGK emekli maaşı hesaplama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 11:52

Ne Zaman Emekli Olurum uygulamasına giriş nasıl yapılır? SGK’nın (Sosyal Güvenlik Kurumu) ' Ne Zaman Emekli Olurum' uygulaması ile emeklilik yaşınızı e-devlet üzerinden online olarak hesaplayabilirsiniz.

Haberin Devamı

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASINA NASIL GİRİŞ YAPILIR?

Ne Zaman Emekli Olurum Uygulamasına giriş yapabilmek için sayfada yer alan formu detaylı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bunun için sigortalıların ilk olarak hizmet dökümü alması ve formdaki bilgileri doldurması kişi için yararlı olacaktır. Sisteme girilen bilgiler ile hesaplama yapmasının ardından emeklilik yaşınız sayfada gözükecektir.

EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMAK İÇİN TIKLA




SGK EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA

Emeklilik için sunulan bir diğer hizmet 'emekli maaşı sorgulama' işlemidir. Emekli maaşı sorgulama yapacak olan kişiler, emekli olduktan sonra bağlanacak emekli maaşının ne kadar olduğunu öğrenebilmektedir. Emekli maaşı sorgulama için SGK tarafından açılan özel sayfa size bu konuda yardımcı olacak ve kolay bir şekilde emekli maaşı sorgulama yaparak sonuca ulaşmanız sağlanacaktır.

Haberin Devamı

EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMAK İÇİN TIKLA

SİGORTA TÜRÜNE DİKKAT !

Seçim yaparken sigorta türünüze dikkat edin. Yapılacak seçimler sonrasında doğru uygulama üzerinden işlem yapılarak, emeklilik ile ilgili tüm detaylar netlik kazanacaktır. Sigortalı kişilerin yapacağı işlemlerde en önemli nokta, sigorta bilgilerinin doğru bir şekilde girilmesidir. (sgk)

 

Haberle ilgili daha fazlası: