KYK yurt fiyatları ne kadar? KYK yurt ücreti hakkında Bakan Kasapoğlu'dan açıklama

Güncelleme Tarihi:

KYK yurt fiyatları ne kadar KYK yurt ücreti hakkında Bakan Kasapoğludan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 09:26

KYK yurt fiyatları hakkındaki araştırmalar hız kazandı. KYK yurt başvuruları 24 Ağustos tarihinde başladı ve 28 Ağustos'ta sona erdi. Öğrenciler başvurularını e-Devlet üzerinden tamamladılar. Şimdi gözler KYK yurt sonuçları ve fiyatlarına çevrildi. Peki, KYK yurt ücreti ne kadar? İşte yapılan son açıklamalar

Haberin Devamı

KYK yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. KYK yurt başvuruları 2022 yılında ağustos ayı içerisinde alındı. Adaylar başvurularını 28 Ağustos'a kadar tamamladılar. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yurt ücretleri hakkında da bilgi verdi. Bakan Kasapoğlu ücretlerin resmi olarak henüz açıklanmadığını bildirdi ve eylül ayına işaret etti.

KYK YURT FİYATLARI NE KADAR?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ‘Yurt ücretleriyle ilgili ifadeler görüyorum. Resmi olarak yurt ücretlerini Eylül ayı içinde belirleyip, açıklayacağız. Bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmesin.’ dedi. 

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında henüz bilgi verildi. KYK yurt başvuruları bu sene 28 Ağustos’ta sona erdi. Geçtiğimiz yıl KYK yurt başvuru sonuçları eylül ayında açıklanmıştı. Bu yıl da aynı şekilde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Başvuru ve sonuç açıklamaya ilişkin her tür bilgiye internet sitesinden ulaşılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası: