KPSS alan bilgisi sınav yerleri sorgulama ve belge alma ekranı

Güncelleme Tarihi:

KPSS alan bilgisi sınav yerleri sorgulama ve belge alma ekranı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 15:13

KPSS lisans alan bilgisi oturumları için geri sayım başladı. KPSS lisans oturumları bu hafta sonu başlıyor. Adaylar ilk olarak 31 Temmuz günü genel yetenek genel kültür testine girecekler. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda KPSS alan bilgisi giriş yerlerinin açıklandığı duyuruldu. Peki, KPSS lisans giriş belgesi nasıl alınır?

Haberin Devamı

KPSS alan bilgisi sınav yerleri ile ilgili duyuru yayımlandı. KPSS lisans oturumları genel yetenek genel kültür testi ile başlayacak. KPSS alan bilgisi sınavları 6 Ağustos Cumartesi ve 7 Ağustos Pazar günleri düzenlenecek. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

KPSS ALAN BİLGİSİ GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

06 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile  07 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak olan  2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumuna (İşletme, Muhasebe, İstatistik) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Haberin Devamı

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ