Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 15:41

ATV’nin reyting rekortmeni olan dizisi Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı yayınlandı!İzleyenleri ekrana bağlayan dizide bu bölüm neler olacak?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı yayınlandı!

NTC Medya’nın yapımcılığını yaptığı dizide Özgür Çevik, İpek Karapınar ve Biran Damla Yılmaz gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

26 Ekim pazartesi günü yayınlanacak dizide dram yine eksik olmayacak.

Kırgın Çiçekler Bu Hafta Yayınlanmayacak mı?

Her Perşembe günü reyting rekorları kıran dizi, bu Perşembe yayınlanmayacak. ATV yeni dizisi Analar ve Anneler’ in ilk bölümünü Perşembe günü yayınlayacağını duyurdu. Yeni dizinin gelmesi ile birlikte artık Kırgın Çiçekler pazartesi günleri yayınlanacak.
Kırgın Çiçekler pazartesi günü her zamanki saatinde 8’de ATV ekranlarında…

Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı yayınlandı


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler 17. bölümünde; Eylül ortada kalan kardeşlerini kurtarmak için Mesude'yi hapisten kurtarmak zorundaydı. Bir tarafta Serkan, bir tarafta kardeşleri arasında zor bir seçimle yüz yüze geldi. Kader, Derin'i yakalandığı amansız hastalıktan kurtarmak için iliğini vermeye razı olur. Kızı kurtulacağı için çok sevinen Banu'yu ameliyat sonrası büyük bir şok beklemekteydi. Okula gelen bir grup gazeteci şarkı yarışmasını kazanan Meral'le röportaj yapmak istedi. Kızlar büyük sevinç yaşarken, durumu kıskanan Defne herkesten önce gazetecilere ulaşarak Meral'in büyük hayallerini yıkmak istedi... Eylül ve Serkan'ı sonsuza kadar ayırmak isteyen Kemal, büyük bir tuzak kurarak herkesi kandırdı...

İşte Kırgın Çiçekler 18.bölüm fragmanı

Haberin Devamı




Kırgın Çiçekler Dizisi Konusu Nedir?

Haberin Devamı

Yetimhanede yaşayan kızların hayatını anlatan dizide; babasını küçük yaşta kaybeden Eylül bir gecekonduda annesi, kız kardeşi ve üvey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Üvey babası Kenan, Eylül'ü taciz etmeye başlayınca Eylül durumu annesine anlatır. Kocası Kemal'e söz geçiremeyen Mesude çareyi Eylül'ü yetiştirme yurduna vermekte bulur. Üvey babasının baskısından kurtulan Eylül bu sefer de annesi ve kardeşinin özlemini çekmektedir. Eylül'ün bu özlemini dindirmek için yetiştirme yurdunun müdür yardımcısı Feride elinden geleni yapmaya çalışır. Yetiştirme yurdunun tam karşısında bulunan evde Cemre yaşamaktadır. Zengin bir ailenin kızı olan Cemre tozpembe bir hayat sürmektedir.