Güllerin Savaşı 58. bölüm fragmanı izle! | Gülru'nun acı kaybı ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 58. bölüm fragmanı izle | Gülrunun acı kaybı ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 16:09

Güllerin Savaşı 58. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 21.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda acılar ön planda olacak. Gülru'nun acı kaybı ne olacak? Güllerin Savaşı 58. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Gülfem'le Gülru'nun kardeş olduğunun ortaya çıkması dengeleri bozdu. Güllerin Savaşı 58. bölümüyle hüzünün içine çekecek. Gülru'yu yıkan bu acı kayıp ne olacak? (Güllerin Savaşı)

Güllerin Savaşı 58. bölüm fragmanı izle! | Gülru'nun acı kaybı ne olacak?

GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Gülfem'in Gülru'yla kardeş olduğunu öğrenmesi onu içinden çıkılmaz kabusların ortasına çekti. Bu öğrendiği gerçekle bütün hayatının yalan olduğunu kaldıramayan Gülfem Gülru'ya nasıl zarar verecek? Gülfem Gülru'nun bebeğinin düşmesine mi neden olacak? Gülfem, birinin daha hayatını karartırsa bu acılarla nasıl başa çıkacak? Gülru'nun bebeğini kaybetmesi Ömer'i ona yakınlaştıracak mı?

GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Macide Hanım'ın Gülfem'e Gülru'yla kardeş olduğunu söylemesiyle, Gülfem çılgına döndü. Gülfem öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını bulamadı ve gerçekte kim olduğunu araştırmaya başladı.

 

SONU GELEMEYEN KABUSLAR
Tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenen Gülfem'i zor günler karşıladı. Gülru ile kardeş olduğunu öğrenmesi onda tramva etkisi yarattı. Gülru'nun kardeşleriyle ilgili kabuslar görmesi onu çok etkiledi.

LEKELİ MEKTUP
Macide Hanım son günlerinde üzerinden bu yükü atmak için kolları sıvamıştır. İlk olarak Gülfem'e gerçeği söyleyen Macide, evlatlığı Tibet'ten gizli Gülru'ya mektup yazarak gerçeği açıklayacak. Gülfem, Gülru’yu da ilgilendiren kendi trajedisini yaşamaktayken, Gülru’nun bir yanlış anlama sonucu paniklemesi herkesi ilgilendiren büyük bir trajediye yol açtı.