Futbol şöleninde zafer Regensburg 'un

Güncelleme Tarihi:

Futbol şöleninde zafer Regensburg un
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2023 11:33

Ditib Regensburg’un düzenlediği Futbol Turnuvası’nı Regensburg Kickarena kazandı.

Haberin Devamı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB ) üyesi DİTİB Regensburg’un düzenlediği Futbol Turnuvası’na Stuttgart, Nürnberg, Münih, Augsburg, Vilsbiburg’dan 33 dernek ve cemiyetinin futbol takımları katıldı. Yoğun ilgi gören turnuva sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 18.00’de sona erdi. Turnuva boyunca profesyonel ve amatör ligden yüzlerce futbolcu mücadele verdi. Takımlarını desteklemeye ve turnuvayı İzlemeye gelen 1000'e yakın futbolsever de çok çekişmeli ve heyecanlı bir turnuva izleme olanağı buldu.

Futbol şöleninde zafer Regensburg un
Turnuvanın şampiyonu Regensburg Kickarena olurken, Ditib Vilsbiburg gençlik ikinci, Ditib Schwabach üçüncü ve Bashkija İslame Nürnberg dördüncü oldu.
Fairplay sıralamasında ilk sırayı Ditib Vilsbiburg Gençlik aldı. Bashkija Islame Nürnberg ikinci ve Ditib Fürth Mevlana takımı da üçüncü oldu.
Gol kralı: Berat ( Vilsbiburg )
En iyi oyuncular: Nebil Filiz ( Vilsbiburg ), Ensar Rexhepi ( Bashkija Islame Nürnberg), Aslan ( Ditib Schwabach), Emir Terekaj ( Kick Arena ) oldu.
En iyi kaleci: Manuel (Kick Arena ) seçildi.

Haberin Devamı

Çok değerli konukların ve derneklerin katıldığı Ditib Regensburg Futbol Turnuvası’nı T.C. Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, DİTİB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Başkanı Uğur Cankurt da izledi. Turnuva sonrası yüzlerce oyuncuya, bine yakın seyircilere ve emeği geçen herkese çok çok teşekkürler edildi.

BAKMADAN GEÇME!