Tuhaf durumlar ve yükümlülükler

Güncelleme Tarihi:

Tuhaf durumlar ve yükümlülükler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 11:04

Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç

Bazı konularda son konuşmaları veya açıklamaları yapmadan önce, tabloyu doğru okumalı ve doğru sorular sormalısınız. Kimin ne söz verdiği ve sözlerinin arkasında durup duramayacağı ya da görevlerini yerine getirip getiremeyeceği konusu küçümsenmemeli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Boğa

Henüz yapılmış, bittiği düşünülen veya yapılmak üzere olan anlaşmalarda, sözleşmelerde veya üzerinde uzlaşılması gereken konularda ‘’tuhaf’’ tavizler vermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

İkizler

Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir. Ancak, tüm bu gayretlerinizin karşılığını alacağınız düşünülürse, dökülen her damla tere değecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yengeç

Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz. Yeteneklerinizin farkına varmanız ve ortaya çıkıp her şeyi halledebileceğinizi göstermenin zamanı gelmiş olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Aslan

Siz peşinden gitmediğiniz takdirde diğerlerinin başarı elde edeceğini düşündüğünüz bazı hedefler koyabilirsiniz. Amaç ve hedeflerinize ulaşabileceğiniz günlerde olduğunuz düşünülürse, sadece gerçekten ve uzun zamandır istediğiniz işlere zaman harcamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Başak

Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek. ‘’Aynen devam’’ derim Niobe’ce! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Terazi

Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Akrep

Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var. Zira, olaylar birkaç gün içerisinde değişebilir. Pozitif düşünmeli ve işinize bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yay

Önünüzdeki seçenekleri doğru değerlendirmelisiniz. Aynı şeyleri tekrar etmenin veya aynı yönlü düşünmenin bir faydası olmayacaktır. Bunun yerine, size daha fazla katkı sunacak farklı alternatiflere yönelmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Oğlak

Sunmaya veya ilerlemeye hazır olduğunuz işler, hedefler veya planlar için uygun fırsatlar gündeme gelebilir veya gelmek üzere. Kadere inanmak lazım! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Kova

Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir. Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir. Dolayısıyla, ilerlemeden bilemezsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Balık

Son dönemlerde yaşananlar olaylar kendinizi gözden geçirmenize neden oluyor. Bundan sonra neler olup olmayacağını anlamak için fal açmamalı ve gözlemci ve mantıklı olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı biraz istikrarsız geçebilir. Plan değişiklikleri veya tuhaf şekilde ilerleyen olaylara açık olabiliriz. İkinci yarısında ise, istenen performansın gösterilmesi veya dengenin sağlanması daha kolay olacaktır. Sorumluluklarımızı hafife almayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!