Sosyal ve hareketli hafta sonu

Güncelleme Tarihi:

Sosyal ve hareketli hafta sonu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2015 14:31

Enerjik, sosyal ve coşkulu bir hafta sonundayız. Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Öğle sonrası saatlerde, yanılgılar, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya isteksizlik türünde geçici bir ruh halinde, akşam saatlerinde ise, her şey de abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabiliriz. Aşırı yeme içme veya harcama türünde aktivitelerden kaçınmalı, abartılı cümleler kurmamalıyız. Hepinize iyi haftasonları. Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Aşk hayatınız ve sosyal yaşamınız ön planda. Bugünlerde, alışılmadık yerlerden gelen teklifler, öneriler veya davetler söz konusu olabilir. İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa
Geçmişe takılıp kalmamalı ve önünüze bakmalısınız. İş hayatınızı veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilir ve bu alanlarda ilerlemeyen ya da problem yaşanan yerlerdeki sorunları çözebilirsiniz. Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

İkizler
Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Ancak, siz bu kişilerinistikrarsız tavırlarını ya da yaptıkları yanlışları kompanse etmek zorunda değilsiniz. Dolayısıyla, kendi işlerinize odaklanmanızda fayda var. Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir. Bütçenizi aşmamalı, sizi harcamaya zorlayan kişilerle muhatap olmamalısınız.

Yengeç
İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir. Bu kişilere izin verirseniz, verimliliğiniz ve üretkenliğiniz azalabilir. Dolayısıyla, zarif bir şekilde bu kişileri yan yolda bırakmanın yöntemlerini bulmalısınız. Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Aslan
Bazı konular istediğiniz gibi gelişmiyorsa veya insanları kendi tarafınıza çekemiyorsanız, güç göstermek yerine, sabır göstermenin ve sakin kalmanın daha iyi olacağı bir hafta sonundasınız. Tartışmalara girmemeniz ve diğerlerinin bakış açılarını anlamaya çalışıyor gibi davranmanız yararınıza olur.

Başak
Bazı konularda istek ve taleplerinizi ön plana çıkartabilir veya koyduğunuz kurallara uyulmasını bekleyebilirsiniz. Ancak, bugünlerde etraftaki kişiler tamamen kendi konularıyla uğraşmak zorunda oldukları için, sizin isteklerinizi dikkate bile alamayabilirler.

Terazi
Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz. Yüzünüze kapanabilecek kapıları hesap ederek, daha uyumlu davranmanız veya en azından tamamıyla zıt fikirler içerisinde olmamanız en iyisi olacaktır.

Akrep
Son zamanlarda üzerinde yoğunaştığınız işlerde ilerlemenizi hızlandıracak seçenekleri değerlendirmeli, ilerlemenizin önüne geçecek olanlardan uzak durmaya çalışmalısınız. İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir. Doğru olanı seçmelisiniz.

Yay
Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor. Satır aralarını okumalısınız. Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Oğlak
Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz. Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir. Elinize geçen bilgileri doğru değerlendirmeniz ve buna bağlı olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor. Ancak, seçim sizin tabii!

Kova
Duygusal anlamda kontrol sağlamak zor bugün. Özel ilişkilerinizde gözlemci, sakin ve kontrolü elden bırakmayarak hareket etmeniz gerekiyor. Önce neler olup bittiğine bakmalı sonra adım atmalısınız. Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Balık
İnsanlar kendi istek ve ihtiyaçlarını ya da kendi takvimlerini sizinkinin önünde tutuyor olabilirler. Bu kişilerin kışkırtıcı tavırlarını görmezden gelmeli, sizi içerisine sokabilecekleri zor duruma düşmemelisiniz. Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!