Şimdi silkelenme zamanı!

Güncelleme Tarihi:

Şimdi silkelenme zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 11:40

Arkadaşlar böyle gelmiş, ama böyle gitmez! Bir yılgınlık, bir bıkkınlık, bir sıkkınlık mı var üzerinizde? O zaman silkelenme zamanı! 13 Ekim’de Terazi burcunda meydana gelecek yeni ay başta estetik, sanatsal ve romantik başlıklar olmak üzere, her tür ilişki, iş birliği veya ikili etkileşimlerde uyumu yakalamamız ve ilişkilerimizi yenilememiz için fırsat tanıyacaktır. Önümüzdeki on günü iyi değerlendirelim derim Niobe’ce. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize mutlu günler. Sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

KOÇ 
Koçları 13 Ekim’de oluşacak yeni ayın etkisiyle, önümüzdeki 10 gün içinde büyük yenilikler bekliyor diyebiliriz. Bu yenilikler sadece kendilerini değil, mevcut işbirliklerini, ailelerini ve yakın çevrelerini de olumlu yönde etkileyecek. Öte yandan yeni fırsatlar ve yeni ilişkilerin de yaşanması söz konusu. Hayal kırıklığı endişesi taşıyorsanız, bunun kimseye faydası yok. Cesur olun.

BOĞA 
Yeni ayla birlikte evinizde ya da iş yerinizde konforunuzu artıracak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapmayı isteyebilirsiniz. Hakkınız, çünkü siz iç huzuru herkesten çok önemsiyorsunuz. Tabii bu arada yarım bıraktığınız ya da ertelediğiniz işlerinizi de tamamlamayı unutmamalısınız.

İKİZLER 
İkizler için yeni ay; yeni bir aşkın habercisi olabilir. 21 Ekim’e kadar yeni heyecanlara ve serüvenlere kapınız açık olsun. Ayrıca yaratıcılık gerektiren işlerinizde ve çocuklarınızla ilgili konularda yepyeni başlangıçlar yapmanın tam zamanıdır.

YENGEÇ 
Yengeçler evlerinde, aile yaşantılarında ya da özel ilişkilerinde yepyeni başlangıçlar yaşayabilirler. Çünkü önümüzdeki 10 gün içerisinde yeni ayın güzel etkileri Yengeçler için de söz konusu. 

Haberin Devamı

ASLAN  
Aslanları önümüzdeki 10 gün boyunca hareketli bir sosyal yaşam bekliyor. Fakat materyalist tavrınızı bir kenara bırakıp, çevrenizdekilerin sizi sevmesi için boş yere harcama yapmanıza gerek yok. Size ihtiyaç duyulduğunda varlığınızı hissettirmeniz yeterli olacaktır.

BAŞAK  
Başaklar yeni ayla birlikte maddi anlamda yeni fırsatlara ve yeni gelişmelere hazır olsun.  21 Ekim’e kadar kendinizi, ailenizi ve yakın çevrenizi ilgilendiren finansal konularda kalıcı adımlar atmaktan çekinmeyin.

TERAZİ 
Sevgili Teraziler, üzerinizdeki yorgunlukları, kırgınlıkları atmak, yükünüzü hafifletmek ve yepyeni bir sayfa açmak için içinizde kuvvetli bir enerji hissedebilirsiniz. Kendinizde veya hayatınızda değişiklikler yapmak için çok güzel bir sürecin içine girdiniz. 

AKREP  
Kalp kırıklıklarını onarmak, yerli yersiz güç gösterilerinden vazgeçmek ve enerji düşüren o melankolik ruh halinden kurtulmak için önümüzdeki 10 günün Akrepler için en ideal zaman olduğunu söyleyebiliriz. Akrepler şu sıra yüksek egolarını bir kenara bırakıp, hayattan daha fazla zevk almaya gayret ettiklerinde, yeni ayın onaran ve yenileyen etkisini daha derinden hissedebilirler.

YAY  
Sevgili Yaylar! İşte tam size göre bir on gün başlıyor. 13 Ekim’de oluşacak yeni ay nedeniyle, yepyeni dostluklar kurabilir, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi canlandırabilir ve farklı insanlar tanıyabilirsiniz. Dağınık giden ne varsa toplama zamanıdır. 

OĞLAK 
Başarı odaklı bir burcu ne mutlu eder? Tabii ki kariyerlerindeki yenilikler.  Bu 20 gün içerisinde tam da istediğiniz gibi iş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bu süre zarfında yeni girişimlerde bulunabilir, hatta duruşunuzu bile baştan aşağı yenileyebilirsiniz. Fakat mücadele etmeniz gereken durumlara ve artabilecek sorumluluklara da hazır olun.

KOVA  
Kovalar için entelektüel bir dönem başlıyor. Yeni kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, yeni kurslara başlayabilir, seyahatler organize edebilir ya da yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde ve hukuksal konularınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

BALIK 
Balıklar yeni ayda özellikle maddi konularda ya da ortaklaşa yürütülen işlerde yeni deneyimlere ve girişimlere açık olmalılar. Alacak – verecek işleri söz konusu olduğunda sadece alacaklarına değil, vereceklerine karşı da özenli olmaları gerektiğini unutmamalılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!