Rahatlığa bak! Bilal’e üç el ateş edip iki bira içmiş

Güncelleme Tarihi:

Rahatlığa bak Bilal’e üç el ateş edip iki bira içmiş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2019 12:42

Almanya’nın Hessen Eyaleti’nde pazartesi günü Eritreli 26 yaşındaki Bilal M.’nin üzerine üç el ateş ederek yaralayan yabancı düşmanı Roland K.’nın saldırıdan sonra sürekli uğradığı birahaneye gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BILD, ırkçı saldırganın uğrak yeri olan birahanenin sahibi Dirk Ruthofer ile konuştu. Ruthofer, “Pazartesi buraya geldi ve ‘Ben bir mültecinin üzerine ateş ettim’ dedi. Ardından iki birasını içti. Biz onu ciddiye almadık tabi” dedi. Kendisinin nazi olmadığını söyleyen birahane sahibi Ruthofer, daimi müşterileri arasında Türk, Boşnak, Sırp ve Hırvatların bulunduğunu belirtirken, “Benim için biri siyah veya yeşil olmuş fark etmez. Önemli olan içtiğinin parasını ödemesi” dedi.

Rahatlığa bak Bilal’e üç el ateş edip iki bira içmiş

Roland K. ile ilgili ayrıca, “Son altı aydır onu az görüyordum. Sosyal yardımla geçiniyordu. Kasap olduğu için onunla yemek üzerine konuştuk” bilgisini de veren Ruthofer, Roland K.’nın 1.5 yıldır sürekli birini öldüreceğini anlattığını da söyledi. Avcılar derneğine üye olan bir kız çocuğu babası Roland K., 2016’da eşinden boşanmış. Kamyon şoförlüğü yapan saldırgan 1.5 yıl önce de işini kaybetmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!