Nazan Eckes ‘Nazım’da rol alacak

Güncelleme Tarihi:

Nazan Eckes ‘Nazım’da rol alacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2022 11:17

Alman televizyonlarının tanınan yüzlerinden biri olan ve uzun süre RTL televizyonunda birçok farklı formatta programlar sunan Nazan Eckes, 20 yıl aradan sonra RTL ile yollarını ayırdı. Oyunculuk dünyasına adım atan Eckes, Türk-Alman yapımı ‘Nazım’ adlı filmde rol alacak.

Haberin Devamı

YAPIM şirketi ‘Südfilm’, iki çocuk annesi olan Nazan Eckes’in Türk-Alman komedisi olan ‘Nazım’ adlı filmde rol alacağını duyurdu. Açıklamada, çekimlerin önümüzdeki yıl Almanya ve Türkiye’de başlamasının planlandığı belirtildi. Filmde Nazan Eckes başrolde oynayacak ve aynı zamanda filmin ortak yapımcısı olacak. Eckes, filmle ilgili olarak, “Senaryoyu okuduğumda hikâye beni hemen heyecanlandırdı” açıklamasında bulundu. Ünlü sunucunun oynayacağı filmin yönetmenliğini Bülent Gençdemir üstlenecek. Gençdemir, Nazan Eckes’le kısa zamanda anlaşma sağlandığını ve enerjilerinin ilk andan itibaren tuttuğunu söyledi.

‘HİKÂYE ZEKİCE BİR MİZAHLA ANLATILDI’
‘Nazım’ filminde, bir Türk restoranına düzenlenen saldırının ardından Anadolu’daki bir köye elektrik şebekesi bağlamak üzere eğitimli bir elektrik mühendisi olarak görevlendirilen Alman bir Neonazi’nin hikâyesi anlatılıyor. Nazan Eckes, hoşgörü temasının kendisi için çok önemli olduğunu vurgularken, hikâyenin parmakla gösterilerek değil, ‘göz kırparak ve zekice bir mizahla’ anlatıldığını söyledi. Nazan Eckes RTL televizyonunda ‘Life!-Die Lust zu leben’, ‘Explosiv-Das Magazin’, ‘Let’s Dance’, DSDS, ‘Extra’ gibi çok izlenen programları sunmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!