‘Her kullanılmayan oy ırkçılara yarar’

Güncelleme Tarihi:

‘Her kullanılmayan oy ırkçılara yarar’
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 18:00

15 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Türk İnisiyatif Nürnberg (TİN) tarafından DİTİB’e bağlı Eyüp Sultan Camisi konferans salonunda düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında, seçmenlere sandığa gidin çağrısı yapıldı.

Haberin Devamı

NÜRNBERG Büyükşehir Belediye adayları, Verena Osgyan (Yeşiller), Marcus König (CSU), Thorsten Brehm (SPD), ve Ümit Sormaz (FDP) toplantı öncesi içi tamamen yenilenen Eyüp Sultan Camisi’ni gezdikten sonra konferans salonuna geçtiler. Burada DİTİB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Başkanı Hasan Aslan açılış konuşması yaparak, konukları selamladı ve DİTİB faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

‘Her kullanılmayan oy ırkçılara yarar’

DEMOKRAT PARTİLERİ DESTEKLEYİN!
TİN sözcüsü İsmail Akpınar’ın sunumdaki toplantıda, büyükşehir adayları, seçimlere katılmanın ve demokrat partilerin adaylarını desteklenmesinin önemine vurgu yaparak her kullanılmayan oyun ırkçılara yarayacağının altını çizdiler. Adaylar, yerel seçimlerde yabancıların da oy kullanabilmesi için çalışma yaptıklarını belirterek Türk ailelerle üç kuşaktır Nürnberg’de birlikte yaşadıklarını söylediler.

Haberin Devamı

‘Her kullanılmayan oy ırkçılara yarar’

BAKMADAN GEÇME!