Güvenilir kişiler ve sürpriz ilişkiler

Güncelleme Tarihi:

Güvenilir kişiler ve sürpriz ilişkiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 13:24

Üzerinde değişiklikler yapılması gereken konular var. Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir. Bugünlerde, gündemdeki değişiklikler veya öğrenilen bilgiler nedeniyle bazı konularda plan yapmamız, planlarımızı revize etmemiz veya tavırlarımızı buna göre belirlememiz gerekebilir. Bazı ilişkilerimizin ne kadar sağlam olduğunun farkına varabilir veya ne olursa olsun karşımızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğimizi fark edebiliriz. İlişkilerde sürprizlere açık günlerdeyiz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Haberin Devamı

KOÇ
Dalgınlığınız, isteksizliğiniz veya karakterinize ters yavaş hareketlerini geride kalıyove hızlanıyorsunuz. Bugün pek çok konuda iş bitirici olabilir, sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz. İnsanlar sizden liderlik etmenizi bekliyorlar ve siz de bunu yapmaya dünden razı görünüyorsunuz.

BOĞA
Bugünlerde, sizi belli konularda(muhtemelen parasal başlıklı) uzlaşmaya, bağlayıcı sözler vermeye ya da maddi başlıklı anlaşmalar yapmaya zorlayan kişiler söz konusu. Ancak, siz bahsi geçen konularda daha esnek olunması gerektiği kanaatinde olabilir ve bu konuyu ertelemeye çalışabilirsiniz.

İKİZLER
Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçlenebilir ve paylaş tığınız şeyler artabilir. Açığa çıkan olaylar, paylaşılan sırlar gündemde. Elinize geçen haberler ya da artan bilgi akışı hafta sonu yaklaştıkça kafaları karıştırabilir ya da karışıklıklara neden olabilir.

YENGEÇ
Bugünlerde, sizden bazı jestler yapmanızı ya da yardımlarda bulunmanızı isteyen kişilerle karşılaşabilir, bu kişilere seve seve yardımcı olmak isteyebilirsiniz.

ASLAN
Bugünden itibaren, sevgi temalı ilişkilerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Sizinle yakınlaşmak veya düşünce ve duygularını paylaşmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

BAŞAK
Aslında bugün güzel bir gün, ama bugünden itibaren, tartışmalardan uzak durmalı daha çok diğerlerinin ne dediğiyle ilgilenmeli, en azından dinliyormuş gibi yapmalısınız.

TERAZİ
İş hayatınız ve maddi başlıklı konular aklınızı meşgul edebilir. Kendini en iyi şekilde ifade edebilen ve elindeki işleri en iyi şekilde halledebilen burçlardan birisisiniz. Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz. İş hayatınız, ilişkileriniz, kariyeriniz ve maddi başlıklı konularda çok fazla seçeneğe sahipsiniz.

AKREP

Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir. Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz. Ancak, yine de tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

YAY
Tuhaf şeyler dinlemekten hoşlanan arkadaşlarınız bugünlerde sizi şaşırtabilirler. Elinize geçen bilgiler ve haberler şaşırtıcı olabilir. Ancak, her duyduğunuza inanamazsınız, araştırmanız gerekiyor. Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

OĞLAK
Bugüne kadar, çok fazla yoruldunuz, çok işle uğraştınız, ama çoğu da halloldu neyse ki. Ancak, belli konularda anlaşmaya varmadan önce konuların pratik ve uygulanabilir olup olmadığına ya da size ne kadar hitap ettiğine bakmanız lazım. Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

KOVA
Sosyal anlamda hareketli ve güzel bir gün. Bugünlerde, iş hayatında belli bir yere gelmiş veya kariyerinizi ilgilendiren konularda bilgisine güvenebileceğiniz kişilerden fikir almak isteyebilirsiniz. Tavsiye ve önerilere ihtiyaç duyabileceğiniz günler.

BALIK

Sosyal aktiviteler artıyor. Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz. Bugünlerde yine, sizden yardım bekleyen arkadaşlar devrede olabilir. Ancak, bu sefer bu kişilere yardımcı olmaktan çekinmeyeceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!