Frankfurt’ta yine ‘Aşkımızın Son Durağı’

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt’ta yine ‘Aşkımızın Son Durağı’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2023 10:32

İki yıl önce hayatını kaybeden Ferhan Şensoy’un eseri ‘Aşkımızın Son Durağı’, iki yıl aradan sonra Tiyatro Frankfurt tarafından ‘Gallus Tiyatrosu’nda yeniden sahneleniyor.

Haberin Devamı

Klasik Ferhan Şensoy mizahının inceliklerini taşıyan oyunda, emekli tiyatrocu bir karı kocanın önünden vızır vızır trenlerin geçtiği İstanbul’un bir banliyö semtindeki evlerinin garajında oluşturdukları sanat akademisinin öyküsü anlatılıyor. Oyun, Türkçe bilmeyen izleyiciler için Almanca üst yazılı olarak da sahnelenecek ve bu izleyicilerin yazıları en rahat yerden takip edebilmesine öncelik verilecek. ‘Aşkımızın Son Durağı’ oyunuyla sezonu başlatan Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, yeni sezonun ‘dolu dolu’ geçeceğini ve Frankfurt’un tiyatro sahnelerinin canlılığını koruyacağını söyledi:

Frankfurt’ta yine ‘Aşkımızın Son Durağı’

Haberin Devamı

‘HER SAHNE YENİ BİR BAŞLANIÇ’
“Her sahne, yeni bir başlangıçtır. Perde açıldığında, hayatın sahnelenmesine izin veririz ve her performans, kendimizi yeniden keşfetme fırsatı sunar. Tiyatro, duygularımızın en derinlerine inmemizi sağlar ve yeni bir sezon, bu büyülü yolculuğun bir kez daha başlaması için bir fırsat. Tüm tiyatroseverleri coşkumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.” Müziği usta müzisyen Can Atilla tarafından bestelenen ve kostüm tasarımları Tomris Kuzu tarafından hayata geçirilen Ferhan Şensoy’un unutulmaz eserinin Frankfurt sunumunun Genel Sanat Yönetmenliği’ni Kamil Kellecioğlu, yönetmen yardımcılığını Çiğdem Spickermann, reji asistanlığını ve sahne amirliğini Gonca Ekiz üstlendi.

KADRODA KİMLER VAR?
15 Eylül Cuma günü saat 19.00’da sahnelenecek oyunun kadrosu ise şöyle: Kamil Kellecioglu (Sabri) Çiğdem Spickermann (Vesile), Haydar Akarsu (Cemal), Ergin Düzgün (Sevki), Hande Uluöz Saraçoglu (Buket), Aytaç Saraç (Tümkan), Hilal Beyza Geiss (Pınar) Sevda Şahin (Meltem Kuaför) rol alıyor. Sahne tasarımı Hannan Aslan, Almanca üst yazıların çevrisi Venüs Bekar, ses ve ışık tasarımı M. Hüseyin Özcan, dekor Şahin Vural Sevda Şahin tarafından gerçekleştirilen oyunun sahne arkasında ise Hamiyet Eroğlu ve Selin Topdemir olacak. Biletler ve daha fazla bilgi için www.tiyatrofrankfurt.com sitesi ziyaret edilebilir.

Frankfurt’ta yine ‘Aşkımızın Son Durağı’

Haberin Devamı

Frankfurt’ta yine ‘Aşkımızın Son Durağı’


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!