En eğlenceli fuar başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

En eğlenceli fuar başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2024 11:56

Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı, (Freizeit Messe 24) 21 Şubat Çarşamba-25 Şubat Pazar günleri arasında baharı getirecek. Yaklaşık 450 katılımcı, 6 salonda aktif eğlence ve önümüzdeki açık hava sezonu için teklifler sunacak. Fuara giriş 10.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. Son giriş ise saat 17.00 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

NÜRNBERG Eğlence Fuarı’nda, Nürnberg Ticaret Fuarı’nın ziyaretçileri, aktif eğlence, evdeki bahçe, bir sonraki gezi ve yeni açık hava sezonu için teklifler bulacak. Fuarın açık alanındaki yiyecek kamyonlarında sokak yemekleri var. Eğlence fuarındaki en büyük teklif alanı Salon 12’deki karavan salonu. Burada kapsamlı bir pazar görünümü ve kompakt kampçılardan lüks karavanlara kadar geniş bir araç yelpazesi bulunacak. Bahçe ve ev konularını Salon 10’da bulabilirsiniz. Bölgesel peyzaj şirketleri burada bahçe ve peyzaj tasarımındaki trendleri gösteriyor ve yeni bahçecilik sezonu için ilham veriyor. Çiçekli bahar trendlerinin yanı sıra evi genişletme ve yenileme teklifleri de var.

AKTİF EĞLENCE, AÇIK HAVA DENEYİMLERİ VE BİSİKLET TURLARI
Salon 9’da aktif boş zaman ve açık hava trendleri ile ilgili konulara odaklanılıyor. Bölgedeki bisiklet satıcıları güncel modelleri tanıtıyor, şehir gezi teknelerinden trekking bisikletlerine, yarış bisikletlerinden e-bisikletlere kadar iki tekerlekli araçlar hakkında tavsiye ve bilgi sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!